Waldemars

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:30 — 17:00

 • 63 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  500,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Vi er en bybarnehage rett ved Alexsander Kiellands plass i Oslo, men ligger godt skjermet fra byens støy. Vi har kort vei til grøntarealer som Iladalen og Brekkeskogen. Buss og trikk er lett tilgjengelig og kan føre barna til alle mulige fasiliteter. Barnehagen startet opp i april 2011 etter en spennende byggeprosess. Deler av bygget er opprinnelig fra en Jordan børstefabrikk der store deler av fasaden er verneverdig. Da bygget ble renovert i 2010 ble det bygget på en ny del, men halve fasaden er fortsatt fra det originale bygget. Den store fabrikkpipen står enda og har blitt gjort om til et lekeskur. Bygget er delt opp i fem etasjer og interiøret er preget av store, åpne og lyse rom. Vegger og tak er hvite med store vinduer for å skape et mer åpent og luftig utrykk.

Følg oss både på Facebook og Instagram : LVWaldemars

Fokusområde for Waldemars

MILJØ OG TEKNOLOGI Det er naturen som gjør at det går an å leve på jorda. Den gir oss ren luft, rent vann, medisiner, mat og unike opplevelser.Gjennom arbeid med...

MILJØ OG TEKNOLOGIDet er naturen som gjør at det går an å leve på jorda. Den gir oss ren luft, rent vann, medisiner, mat og unike opplevelser.Gjennom arbeid med miljø og teknologi skal barnehagen bidra til at barna lager konstruksjoner av ulike materialer og utforsker muligheter som ligger i redskaper og teknologi.Barn er omgitt av teknologi. De trenger å få kunnskap om denne teknologien, erfare hvordan den kan tas i bruk og hvorfor den er viktig. Teknologi kan være alt fra å bruke en kjøkkenmaskin, leke med luft eller lage en propell, til det å bli kjent med funksjonene på et nettbrett.Personalet skal synliggjøre naturfenomener og reflektere sammen med barna om sammenhenger i naturen, utforske og eksperimentere med teknologi og naturfenomener. Vi skal fokuserer på en holdbar utvikling og vise barna hvordan vi tar vare på naturen. Vi er bare gjester i naturen. Det betyr at vi tar med oss all søppel vi finner og legger igjen så lite spor som mulig.

Avdelinger

Blå

19 barn

2 - 5 år

Grønn

13 barn

1 - 2 år

Orange

18 barn

3 - 5 år

Rosa

13 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Waldemars

Dokumenter fra Læringsverkstedet