Velkommen til Vestre Billingstad barnehage

Læringsverkstedet Vestre Billingstad åpner dørene august 2022 og har som mål at barna skal oppleve naturglede, gjennom gode opplevelser og matglede i naturen. Vi er opptatt av å ivareta lokal kunnskap, og de muligheter som finnes i nærmiljøet, og barnehagen beliggenhet med sitt kulturelle mangfold på kollen i hjertet av et stort utbyggingsområde i Vestre Billingstad, inviterer til bruk av naturen, havet og Oslo by for å nevne noe.

Læringsverkstedet er allerede godt etablert med flere barnehager i Asker, og vi ser store overføringsverdier i vår allerede tilstedeværelse i kommunen.

Gjennom Grønt Flagg stiftelsen vil Læringsverkstedet Vestre Billingstad Naturbarnehage jobber med bærekraftig utvikling, klima og miljø. Byggets form og plassering er valgt med bakgrunn i områdets utforming og har fokus på funksjon, allmenn tilgang og er tilpasset det lokale miljøet. Barnehagen vil få moderne lyse og romslige lokaler som blant annet inneholder avdelinger, grupperom, gymsal, og kjøkkenet er utformet for barnas deltagelse. Uteområdet i barnehagen er har direkte utgang fra bakkeplan, og legger til rette for ulike spennende aktiviteter tilpasset barn i alderen 0-6 år.

Barn fra Vestre Billingstad Boligsameie vil ha vedtektsfestet prioritet ved opptak.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Bergerveien, 1396 Billingstad, Norway
Vis i kart

92665815
marit.tellefsen.oie@laringsverkstedet.no

150 barn
8 avdelinger
37 ansatte

Pris: 3315,-
Pris for mat: 600,-

Avdelinger

Gul

19 barn

Blå

19 barn

Grønn

19 barn

Oransje

19 barn

Lilla

19 barn

Turkis

19 barn

Lime

18 barn

Rød

18 barn

Dokumenter fra Vestre Billingstad barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet