Velkommen til Vennesla barnehage

Læringsverkstedet Vennesla er en stor barnehage som ble bygget av Læringsverkstedet i 2011. Adressen vår er Ålefjærvegen 501, og vi har åpent fra 06.30-17.00. Selve barnehagebygget er innredet med 4 baserom, 5 verkstedsrom, 2 kjøkken og et stort fellesrom. Vi har en fantastisk beliggenhet med skogen som nærmeste nabo. Vi har egen grillbu på utelekeplassen og en gapahuk i skogen.

Barnehagen er utstyrt med et bredt utvalg av pedagogiske leker og materiell som blir brukt daglig, og vi setter av god tid til lek både inne og ute, og på tvers av avdelingene. Ta gjerne kontakt på telefon 91848837 (styrer Elin Kjellingland) for ytterligere opplysninger, eller kom innom for å ta en prat med oss.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Ålefjærvegen 501,4700 Vennesla
Vis i kart

91848837
vennesla@laringsverkstedet.no

42 barn
4 avdelinger
10 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Vennesla barnehage

Vårt satsningsområde er "Et godt måltid", hvor vi har fokus på sunn og tradisjonsrik mat. Vi har fersk fisk 2 dager i uken, levert fra Reinhardtsen på fiskebrygga. Vi serverer...

Vårt satsningsområde er "Et godt måltid", hvor vi har fokus på sunn og tradisjonsrik mat. Vi har fersk fisk 2 dager i uken, levert fra Reinhardtsen på fiskebrygga. Vi serverer barna 3 måltider pr dag, i tillegg til frukt/grønt, og vårt mål er at barna skal lære smak og ingredienser i den sunne maten vår. Vi har fokus på å skape en god atmosfære rundt måltidet.

Vi jobber aktivt med Lek og Inkluderende læringsmiljø. I Læringsverkstedets barnehager er leken grunnstammen i det pedagogiske arbeidet og aktivitetene. Vi legger til rette for allsidig lek og varierte aktiviteter gjennom hele barnehagedagen. Barn skal erfare at lek og læring er morsomt. Leken skal tildeles mest tid og plass i barnehagen. Leken har en egenverdi for barnet; i samspill med andre blir man en del av en sosial og kulturell kontekst, og barns relasjons kompetanse utvikles. Det vil være fokus på lekens betydning for barns vennskap.

Avdelinger

Grønn

9 barn

3 - 6 år

Gul

10 barn

1 - 3 år

Orange

13 barn

2 - 4 år

Blå

10 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Vennesla barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet