Velkommen til Velodromen Idrettsbarnehage

Idrettsbarnehagen åpner dørene 2023.

Barnehagen inngår i et innholdsrikt og unikt prosjekt i sykkelvelodromen på Langenga i Asker. Velodromen bygges med en kombinert flerbrukshall for kommunale formål i midten, og den oppbygde sykkelbanen rundt får en indre baneomkrets på 200 meter.

I nærområdet har barnehagen blant annet Risenga kunstgressbane, Risenga Kunstisbane, Ridderkleiva fotballbane og Tufteparken Risenga som kan brukes til ulik lek og bevegelsesglede.

I tillegg har barnehagen parkeringsplasser for foreldre ved henting og levering.

Barnehagens form og plassering er valgt med bakgrunn i byggets øvrige form og områdets utforming. Den vil få moderne lyse og romslige lokaler som blant annet inneholder avdelinger, grupperom, gymsal, og kjøkken som er tilpasset for barnas deltagelse. Uteområdet til barnehagen er på taket av velodromen med direkte tilgang fra bakkeplan, og man legger til rette for ulike spennende aktiviteter tilpasset barn i alderen 0-6 år.

Næringsbygget på seks etasjer skal inneholde to etasjer med private ungdomsskoler, to etasjer med kontorlokaler, en etasje med barnehage og en etasje med næringsareal.

Læringsverkstedet Velodromen Idrettsbarnehage har som mål at barna hver dag skal oppleve bevegelsesglede og matglede. 💚

Pedagogisk idrett er vår gjennomgående metode i hverdagspraksisen. Pedagogisk idrett er en bevisst pedagogfaglig og idrettsfaglig anvendelse av elementer fra idrett, lek og bevegelse. Vi er opptatt av å ivareta lokal kunnskap og de muligheter som finnes i nærmiljøet. Læringsverkstedet er allerede godt etablert med flere barnehager i Asker, og vi ser store overføringsverdier i vår allerede tilstedeværelse i kommunen.

Ta gjerne kontakt med styrer, Karianne Herrmannsfeldt, om dere har spørsmål.
Mobil: 99523769

VELKOMMEN TIL OSS 🙂

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Langenga 62, 1386 Asker, Norway
Vis i kart

99523769
velodromen@laringsverkstedet.no

108 barn
6 avdelinger
30 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 800,-

Styrer
Karianne Herrmannsfeldt

Avdelinger

Rullebakke

15 barn

Hoppetoppen

15 barn

Boltrekroken

15 barn

Innersvingen

15 barn

Oppløpet

24 barn

Unnarennet

24 barn

Dokumenter fra Velodromen Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet