Vatnekrossen

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 108 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  400,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Vatnekrossen barnehage ligger ved siden av Hana skole og Hanahallen i Sandnes, og åpnet 21 august 2006. Vatnekrossen Barnehage har markert seg som en barnehage som blir lagt merke til og vi ligner ikke på barnehager flest. Vi har et bygg med mer enn nok plass og et unikt uteområde på 7 mål. Viktigst av alt har vi en fantastisk gruppe kunnskapsrike mennesker som jobber i barnehagen.

Fokusområde for Vatnekrossen

Vatnekrossen bruker Howard Gardner sine teorier om mangesidig intelligens (MI) som en grunnleggende tanke og arbeidsmetode. MI-teorien tar utgangspunkt i at alle mennesker har åtte ulike intelligenser / klokskaper, og...

Vatnekrossen bruker Howard Gardner sine teorier om mangesidig intelligens (MI) som en grunnleggende tanke og arbeidsmetode. MI-teorien tar utgangspunkt i at alle mennesker har åtte ulike intelligenser / klokskaper, og at vi er kloke på ulike måter. Denne arbeidsmetoden ser hele mennesket med fokus på de sterke sidene til hver enkelt, og at vi kan bruke den enkeltes sterke sider for å styrke hele mennesket. Barna og de voksne i barnehagen skal få utfordringer og muligheter til å utvikle seg i en positiv retning. Ved å tenke at vi er forskjellige og har våre unike talenter, sterke og mindre sterke sider, vil denne teorien hjelpe oss til å gi et mangfoldig og godt barnehagetilbud. Alle kan!

Vatnekrossen barnehage har dette barnehageåret inngått et samarbeid med Sandnes andelslandbruk. Gården ligger i gangavstand fra barnehagen slik at barn kan delta i henting av grønnsaker. Samarbeidet kan skape forståelse for barna om «Fra jord til bord». Vi vil selvsagt bruke de grønnsakene vi høster både til de faste varmmåltidene og til spontant å lage mat.

Avdelinger

Varden

14 barn

1 - 3 år

Lilletoppen

14 barn

1 - 3 år

Skjeraberget

18 barn

3 - 6 år

Storetoppen

20 barn

2 - 6 år

Apalhaugen

24 barn

3 - 6 år

Ulvanuten

18 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Vatnekrossen

Dokumenter fra Læringsverkstedet