Velkommen til Vatnekrossen barnehage

Læringsverkstedet Vatnekrossen barnehage ligger ved siden av Hana skole og Hanahallen i Sandnes kommune. Barnehagen åpnet 21 august 2006. Personalet i Vatnekrossen har en kjerne av pedagoger og pedagogisk medarbeidere som har jobbet i flere år. Vi har et bygg og et uteormåde med mer enn nok plass. På uteområde finner vi både et lite skogsområde med grillhytte og ballbinge i tillegg til asfaltert område til sykling og husker. Nærområde til barnehagen er et eldorado av et friluftsområde i tilknytning til Ulvanuten og små-nutene rundt den.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Hanamyrveien 23,4328 Sandnes
Vis i kart

37071679
vatnekrossen@laringsverkstedet.no

108 barn
6 avdelinger
0 ansatte

Pris: 3135,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Vatnekrossen barnehage

Vatnekrossen bruker Howard Gardner sine teorier om mangesidig intelligens (MI) som en grunnleggende tanke og arbeidsmetode. MI-teorien tar utgangspunkt i at alle mennesker har åtte ulike intelligenser / klokskaper, og...

Vatnekrossen bruker Howard Gardner sine teorier om mangesidig intelligens (MI) som en grunnleggende tanke og arbeidsmetode. MI-teorien tar utgangspunkt i at alle mennesker har åtte ulike intelligenser / klokskaper, og at vi er kloke på ulike måter. Denne arbeidsmetoden ser hele mennesket med fokus på de sterke sidene til hver enkelt, og at vi kan bruke den enkeltes sterke sider for å styrke hele mennesket. Barna og de voksne i barnehagen skal få utfordringer og muligheter til å utvikle seg i en positiv retning. Ved å tenke at vi er forskjellige og har våre unike talenter, sterke og mindre sterke sider, vil denne teorien hjelpe oss til å gi et mangfoldig og godt barnehagetilbud. Alle kan!

Vatnekrossen barnehage har et samarbeid med Sandnes andelslandbruk. Gården ligger i gangavstand fra barnehagen slik at barn kan delta i henting av grønnsaker. Samarbeidet kan skape forståelse for barna om «Fra jord til bord». Vi vil selvsagt bruke de grønnsakene vi høster både til de faste varmmåltidene og til spontant å lage mat.

Avdelinger

Varden

14 barn

1 - 3 år

Lilletoppen

14 barn

1 - 3 år

Skjeraberget

18 barn

3 - 6 år

Storetoppen

20 barn

2 - 6 år

Apalhaugen

24 barn

3 - 6 år

Ulvanuten

18 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Vatnekrossen barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet