Læringsverkstedet Våler Naturbarnehage

Velkommen til Våler Naturbarnehage

Barnehagen ligger på Folkestad 2 feltet i Våler i Østfold. Barnehagen blir drevet etter NATUR-konseptet. Vi har fokus på MATGLEDE OG NATURGLEDE.

Barnehagen har flott stor "parkmessig" tomt med fjellknauser, flere lekehus, grillhytte, sykkelstier, gressplen, lekeapparater, båt og husker. Barnehagen ligger rett ved skogen og lysløypa. Vi har også vår egen flotte utelekeplass i skogen. Her har vi hinderløyper, bålplass og gapahuk.

Barnehagen har 65 barn fordelt på 5 aldersgrupper. Alle aldersgruppene har pedagogisk leder. Barnehagen har litt over 15 årsverk.

I samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag, har vi i Læringsverkstedet utarbeidet matkonseptet Et Godt Måltid, hvor vi har fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede. Vi har egen kokk, er fullkostbarnehage og serverer minimum 3 varmmåltider i uka. Målet vårt er at barna ikke bare skal bli glad i mat, men også oppleve gleden ved å lage og spise den sammen med andre! Det er en selvfølge i Læringsverkstedet, at vi voksne sitter ved bordet og spiser med barna. Det er også en helt selvfølgelig del av jobben vår å spise og smake på det vi blir servert, og å tenke pedagogisk, kreativt og fantasifullt rundt måltidene.

Vi har også dyr i barnehagen. 7 flotte høner har stor boltreplass med i egen hønsegård. Hønene kan også gå fritt i barnehagens uteområde på dagtid. Barna får daglig være med å mate og stelle og hente ferske egg.

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Folkestadåsen 2,1592 Våler
Vis i kart

37071535
valer@laringsverkstedet.no

65 barn
5 avdelinger
17 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 500,-

Styrer
Anne Marie Overå

Anne Marie Overå

Hei, jeg Anne Marie Overå er styrer i Våler Naturbarnehage. Jeg startet opp som styrer i september 2023. Jeg har vært en del av denne barnehagen i mange år fordi, Våler naturbarnehage er et godt sted å være for barn og personalet. Jeg har en stort hjerte for barnehagen, jeg går på jobb med et mål om at her skal alle få kjenne at de er verdifulle i felleskapet. Ønsker du å snakke med meg om barnehagen vår, ta gjerne kontakt for en hyggelig prat.

40105275 / 92256929
valer@laringsverkstedet.no

Avdelinger

Maurtua

12 barn

3 - 4 år

Tusenbein

14 barn

4 - 5 år

Humla

13 barn

2 - 2 år

Gresshoppa

14 barn

5 - 6 år

Marihøna

12 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Våler Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet