Tyholmen

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:45 — 16:45

 • 42 verdifulle barn

 • Pris

  3040,-

  Pris for mat

  349,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Tyholmen ligger vakkert til på Rådhusbrygga på Tyholmen i Arendal i et ærverdig og elegant gammelt hus. Beliggenheten gir oss kontakt med sjøen og en nydelig utsikt. Barnehagen ligger midt i sentrum og vi har anledning til å benytte oss av ulike tilbud i sentrum og nærområdet. Barnehagen har også egen båt, el-sykler samt at vi benytter oss av lokalbusser for å komme oss litt ut av sentrum også. Vi har stort fokus på å ha gode relasjoner til barna og jobber hver dag for at alle skal føle seg sett og hørt. Barns egenverd er fokus for vårt arbeid, og Læringsverkstedets visjon er at alle skal føle seg verdifulle. Barnehagen har barn fra 1-6 år, og alle barna er fordelt på ulike grupper. Vi har 3-6 åringene som holder til i 1. og 3.etasje, også har vi 1-3 åringene som holder til i 2.etasje. Hver mandag har førskolebarna egen førskoledag.

Fokusområde for Tyholmen

Årets satsningsområde: "Fra land til vann" og "Språksprell". Vi ønsker å bruke naturen som læringsarena. Vi skal oppleve naturen og undre oss over hva naturen har å tilby både til...

Årets satsningsområde: "Fra land til vann" og "Språksprell".
Vi ønsker å bruke naturen som læringsarena. Vi skal oppleve naturen og undre oss over hva naturen har å tilby både til lands og til vanns. Vi vil også jobbe med miljøvern og hvorfor blant annet plast ikke hører hjemme i naturen eller i havet. Det å bli kjent med hva naturen kan gi oss når det kommer til et godt måltid er også noe barna skal få kunnskap om iløpet av året som kommer. Det å bli kjent med arter som lever både til lands og til vann blir også et naturlig fokusområde. Barnehagen og personalet også samtidig å ha et fokus på "språksprell", dette er et tema vi også arbeidet med i fjor. VI ønsker å videreføre dette grunnet at vi har mange barn fra ulike nasjonaliteter og derfor er språk og kommunikasjon et ekstra viktig tema.

Avdelinger

Oransje troll

12 verdifulle barn

3 - 6 år

Grønne troll

14 verdifulle barn

2 - 6 år

Tusser

16 verdifulle barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Tyholmen

Dokumenter fra Læringsverkstedet