Tyholmen

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:45 — 16:45

 • 45 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  349,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Tyholmen barnehage ligger vakkert til på Rådhusbrygga på Tyholmen i Arendal i et ærverdig og elegant gammelt hus. Barnehagen ligger som sagt midt i sentrum og vi har derfor anledning til å benytte oss av ulike tilbud i sentrum og nærområdet. Barnehagen har også egen båt, el-sykler samt at vi benytter oss av lokalbusser for å komme oss ut på langturer. Vi har et stort fokus på å ha gode relasjoner til barna og jobber hver dag for at alle skal føle seg sett og hørt. Barns egenverd er fokus for vårt arbeid, og vår visjon er at alle skal føle seg verdifulle. Vi har to storbarnsavdelinger og en småbarnsavdeling hos oss, men vi deler oss veldig ofte i mindre fokus grupper for å kunne komme enda tettere på barna. Vi er på tur hver eneste dag og her hos oss lærer barna tidlig at det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær. Vi serverer 3 måltider i barnehagen hver dag og 3 varmmåltider iløpet av en uke.

Fokusområde for Tyholmen

Årets satsningsområde: "Fra land til vann" og "Språksprell". Vi ønsker å bruke naturen som læringsarena. Vi skal oppleve naturen og undre oss over hva naturen har å tilby både til...

Årets satsningsområde: "Fra land til vann" og "Språksprell". Vi ønsker å bruke naturen som læringsarena. Vi skal oppleve naturen og undre oss over hva naturen har å tilby både til lands og til vanns. Vi vil også jobbe med miljøvern og hvorfor blant annet plast ikke hører hjemme i naturen eller i havet. Det å bli kjent med hva naturen kan gi oss når det kommer til et godt måltid er også noe barna skal få kunnskap om iløpet av året som kommer. Det å bli kjent med arter som lever både til lands og til vann blir også et naturlig fokusområde. Barnehagen og personalet også samtidig å ha et fokus på "språksprell", dette er et tema vi også arbeidet med i fjor. VI ønsker å videreføre dette grunnet at vi har mange barn fra ulike nasjonaliteter og derfor er språk og kommunikasjon et ekstra viktig tema.

Avdelinger

Grønne Troll

15 barn

2 - 6 år

Oransje troll

10 barn

3 - 6 år

Tusser

20 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Tyholmen

Dokumenter fra Læringsverkstedet