Trosvik DoReMi

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 168 barn

 • Pris

  3285,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet DoReMi Trosvik ble startet høsten 2003, og har tilsammen 5 avdelinger med plass til 82 barn. Vi holder til i det erverdige bygget til gamle Trosvik skole som er fra 1905, og ligger sentralt i Fredrikstad. Barnehagen har gode bussforbindelser med avganger flere ganger i timen.

Barnehagen blir drevet etter DoReMi-konseptet. DoReM konseptet gir et spennende og annerledes barnehagetilbud. Daglige aktiviteter og lek skjer både på norsk og på engelsk helt fra barnet begynner i barnehagen. I barnehagen får de også være med på musikkaktiviteter i samtråd med alle fagområdene i rammeplanen. De får et enestående tilbud om å få stimulert og utvikle det musiske i seg. Musikken i barnehagen er med på å gi barna god språktrening og en god konsentrasjonsevne.Vi ønsker å gi barna mestringsevne, troen på seg selv og evnen til å tørre å stå frem foran en gruppe. For det utvidede musikktilbudet betales det 150kr i måneden over maksprisen.

I tillegg legges det stor vekt på andre estetiske fag som dans, drama og forming. De eldste i barnehagen, skolegruppa Wagner, har også undervisning i fiolin en gang i uken. To ganger i året setter vi opp konserter på Blå Grotte hvor barna får vist fram noe av det de har lært, sammen med profesjonelle musikere.

Ønsker du mer informasjon og omvisning i barnehagen ta kontakt med Styrer for å avtale nærmere.

Fokusområde for Trosvik DoReMi

I DoReMi Trosvik har vi satsningsområdene musikk og engelsk. Vi i DoReMi Trosvik ønsker og gi alle barna i barnehagen en musikkglede som er med dem resten av livet. I...

I DoReMi Trosvik har vi satsningsområdene musikk og engelsk. Vi i DoReMi Trosvik ønsker og gi alle barna i barnehagen en musikkglede som er med dem resten av livet. I barnehagen får de være med på musikkaktiviteter i samtråd med alle fagområdene i rammeplanen. De får et enestående tilbud om å få stimulert og utvikle det musiske i seg. Musikken i barnehagen er med på å gi barna god språktrening og en god konsentrasjonsevne.Vi ønsker å gi barna mestringsevne, troen på seg selv og evnen til å tørre å stå frem foran en gruppe. Elisabeth Rønneberg Pettersen er vår musikkpedagog i barnehagen. Hun har musikk med barna tre ganger i uken. Her synger vi både gamle og nye sanger, tradisjonelle og utradisjonelle sanger, rim og regler på både norsk og engelsk. Vi har forskjellige sangleker og lærer litt rytmer og noter. Vi hører forskjell på dur og moll og lytter til mye forskjellige typer sjangre innen musikk.

An important part of the DoReMi concept is English. English training helps to develop children`s incredible ability to copy sounds and add these to music. This is done through play and learning. They will also develop an understanding of the English language and eventually they will express single words and sentences in English. The staff speaks English with the children in various informal situations throughout the day. Every group has English circle time, where they are often talking about the same things that were discussed in Norwegian samling and the monthly theme. That way, the children will become acquainted with what things are called in both Norwegian and English. Activities will be organized based on age and children will become familiar with English from the day they begin in their group.There is an English speaking assistant in every room that speaks English with the children every day from when they are small.

Avdelinger

Mozart

13 barn

Mozart

13 barn

Grieg

13 barn

Grieg

13 barn

Vivaldi

19 barn

3 - 4 år

Vivaldi

19 barn

3 - 4 år

Beethoven

19 barn

3 - 4 år

Beethoven

19 barn

3 - 4 år

Wagner

20 barn

5 - 6 år

Wagner

20 barn

5 - 6 år

Dokumenter fra Trosvik DoReMi

Dokumenter fra Læringsverkstedet