Strutsen et Pedagogisk Barnesenter

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:15 — 16:45

 • 150 barn

 • Pris

  3040,-

  Pris for mat

  390,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Ønsker du at vi får dine viktigste verdier til å vokse og føle seg verdifulle? og er nysgjerrige på oss? Ta kontakt for en prat eller et besøk.NB:Søknadsfristen 1. februar, og vi har løpende opptak gjennom hele året. Læringsverkstedet Strutsen ligger i naturskjønne omgivelser ca 10 min fra Sandnes sentrum. Vi har fire småbarnsbaser med barn fra 0-3 år, og tre storebarnsbaser med barn fra 3-6 år. Senteret har totalt 50 ansatte fordelt på 38 årsverk , og derav 9 menn. Vi har super-engasjerte og dyktige medarbeidere med bred og allsidig erfaring og bakgrunn. Bygget er stort og spennende, på ca. 740 m2 fordelt på tre bygg, to 16-mann fjellstelt, ett stort 50 prs. lavvutelt , to terreng-lavvuer, to gapahuker og den fantastiske naturen bak senteret. I nærområdet har vi et stort skjermet uteområde som grenser opp til noe av den flotte naturen Sandnes kommune kan by på Året 2019/2020 sine plandager er: 15.08., 16.08., 15.11., 14.04., 22.05.

Fokusområde for Strutsen et Pedagogisk Barnesenter

Våre mål er: Individull omsorg - at alle barn og kollega opplever at de er verdifulle. Vi tar utgangspunkt i barn og unges egne talenter, utvikling og muligheter Hvert barn og unge er unikt og får utvikle seg optimalt, også i gruppesammenheng Våre kvalifiserte medarbeidere gjør sitt beste for å spille på de behov og muligheter som det enkelte individ har Vi fokusere på det positive i barna Vi tilrettelegger for den enkeltes behov, og setter barna i trygge rammer hvor sosialt samspill og positiv læring styrkes Vi guider barna etter behov og alder, slik de føler seg trygge og verdsatte Barna tilbys positive og utfordrende opplevelser etter alder og behov som fører til styrking av selvbildet til den enkelte.

Våre mål er:

Individull omsorg - at alle barn og kollega opplever at de er verdifulle.
Vi tar utgangspunkt i barn og unges egne talenter, utvikling og muligheter
Hvert barn og unge er unikt og får utvikle seg optimalt, også i gruppesammenheng
Våre kvalifiserte medarbeidere gjør sitt beste for å spille på de behov og muligheter som det enkelte individ har
Vi fokusere på det positive i barna
Vi tilrettelegger for den enkeltes behov, og setter barna i trygge rammer hvor sosialt samspill og positiv læring styrkes
Vi guider barna etter behov og alder, slik de føler seg trygge og verdsatte
Barna tilbys positive og utfordrende opplevelser etter alder og behov som fører til styrking av selvbildet til den enkelte.

Avdelinger

Andungene

16 barn

Egget

30 barn

2 - 5 år

Fuglekassen

15 barn

Klekkeriet

30 barn

3 - 5 år

Kyllingene

15 barn

Reiret

14 barn

Rugekassen

30 barn

3 - 5 år

Dokumenter fra Strutsen et Pedagogisk Barnesenter

Dokumenter fra Læringsverkstedet