Støtvigenga

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:45 — 17:00

 • 69 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  355,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Støtvigenga er en barnehage som har natur og kystmiljø som hovedfokus. Barnehagen har fire avdelinger, to 1-3 års avdelinger og to 3-6 års avdelinger.Med en fantastisk beliggenhet hvor sjøen er på den ene siden og skogen på den andre siden, lar vi barna bli med på inspirerende og lærerike turer rett utenfor barnehagen. I skogen og ved vannet henter vi inspirasjon, opplevelser og ro. Vi lar oss bli kjent med miljøets mangfold og lærer oss å respektere naturen, både på land og i vann. Vi gir barna muligheter til å bli trygge ved vannet, fantastiske opplevelser og lære om havet som matkilde. Opplevelsene står i kø i form av fiske, sette ut garn, krabbeteiner og bading. Barnehagen har egen båt som brukes til turer til øyene i Larkollensundet, fiske og strandturer. I skogen har vi en egen plass med lavvo som vi bruker hver dag. På uteområdet har vi grillhytte, klatrevegg, grønnsakshage og masse plass å boltre seg på.
Barnehagen har et stort fokus på miljø og jobber aktivt med å ha en bærekraftig utvikling og skape gode holdninger og verdier.
Støtvigenga er en fullkostbarnehage som tilbyr frokost, lunsj og fruktmåltid hver dag. Barnehagen har en egen kokk som tilbereder sunn og næringsrik varm lunsj sammen med barna hver dag.

Avdelinger

Naustet 93096144

13 barn

Eldøya 93422590

23 barn

2 - 5 år

Kollen 93098690

11 barn

Sletter 93409690

22 barn

3 - 5 år

Dokumenter fra Støtvigenga

Dokumenter fra Læringsverkstedet