Søndagsbakken

20 verdifulle
barn

mandag — fredag
06:45 — 16:30

Om barnehagen

Læringsverkstedet Søndagsbakken holder til i underetasjen på Normisjon Vennesla bedehus. Vi har 1 avdeling, og vi  har plasser for barn i alderen 0 - 6 år. Barnehagen er verdimessig forankret i kristen tro og tradisjon, og drives i samsvar med barnehagelovens §1a. Dette verdigrunnlaget formidles blant annet gjennom sang og musikk, bibelfortellinger og kristen høytidsmarkering.

Vår barnehage skal være en del av "den gode barndommen" med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap.

Du er hjertelig velkommen til å komme innom oss for en prat, eller ta gjerne kontakt med styrer dersom du lurer på noe.

Pris: 2910,-
Pris for mat: 200,-

Anim pariatur cliche r eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh he eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heeprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life acc eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life a eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heccusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.


Fokusområder

Søndagsbakken er en del av Læringsverkstedet konsept barnehager som jobber i henhold til barnehagelovens §1a. Vi er en barnehage for alle, og har det lille ekstra fokuset på verdiene vi finner i den kristne tro og tradisjon. Vi har barnehager fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, og har en klar ambisjon om å være faglig best.

Dette barnehageåret ønsker vi å ha fokus på lek og gode vennskapsrelasjoner. I Læringsverkstedet er leken grunnstammen i det pedagogiske arbeidet og aktivitetene. Vi legger til rette for allsidig lek og varierte aktiviteter gjennom hele barnehagedagen. Barna skal erfare et lek og læring er gøy, og leken tildeles mest tid og plass.

Vi er voksne som er bevisst vår rolle som tilretteleggere for god lek. Vi ønsker å være aktive og tilstedeværende, slik at vi ved behov kan bidra til at barns egenledelse utvikles. Vi har vårt eget Fantasiombud - Elisabeth.

Vårt mål er leken skal ha en fremtredende plass være en arena for sosial læring.

Felles visjon for konseptbarnehagene er:

 • Med hjerte for alle - for barna, familien, ansatte og nærmiljø

Mål for barnehagen:

"Vår barnehage skal være en del av "den gode barndommen" med forankring i kristne grunnverdier og et inkluderende fellesskap".

Delmål:

 1. Vår verdiformidling er forankret i kristen tro og tradisjon
 2. Vi har stort fokus på kvalitet i arbeidet med barna
 3. Vi har et godt tilbud til hele familien
 4. Vi ivaretar personalet i et inkluderende og utviklende miljø
 5. Vi engasjerer oss i nærmiljøet

Avdelinger/baser

Søndagsbakken

20 verdifulle barn

1 - 6 år

Dokumenter

Dokumenter fra Læringsverkstedet

Prinsipper i vårt pedagogiske arbeid

 • Barns egenverd
 • Aktive voksne
 • Aktiv begrepslæring
 • Repetisjonsprinsippet
 • Spiralprinsippet
 • Interaktive samlinger/grupper
 • Læringsmiljø

Les mer om vår pedagogikk

Kontakt

Læringsverkstedet Søndagsbakken
Venneslavegen 294, Vennesla, Norge

email sondagsbakken@laringsverkstedet.no

email 97 99 72 85