Slaabervig Naturbarnehage

54 verdifulle
barn

mandag — fredag
06:30 — 17:00

Om barnehagen

Rett ved Slaabervig på Hisøy ligger barnehagen idyllisk til med sjøen på den ene siden og skogen på den andre. Barnehagen består av et hus med sjel fordelt over flere etasjer. Vi har dramastue, kunstakademi, lekerom og koselige lesekroker. Ute har har vi et stort uteområde med variert terreng som gir barna mulighet til bevegelse og utfordringer etter modningsnivå. Vi har også egen kjøkkenhage, opparbeidet hage og dyregård med kaniner.

Ved bryggekanten har vi egen båt som brukes året rundt til blant annet å reise ut til sjarmerende Merdø, og hvis vi ønsker det kan vi ta den tradisjonsrike ferje Kolbjørn inn til Arendal sentrum. Midt i skogen disponerer vi en lavvo i samarbeid med skolen. Her drar vi på tur året rundt og kan være under tak og brenne bål. Hisøy er en øy med mye flott natur og mange spennende turområder, og barnehagen prøver å være en synlig aktør i nærmiljøet.

Pris: 2730,-
Pris for mat: 349,-

Anim pariatur cliche r eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh he eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heeprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life acc eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life a eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh heccusamus terry richardson ad squid. Nihil anim keffiyeh helvetica, craft beer labore wes anderson cred nesciunt sapiente ea proident.


Fokusområder

Vi er en naturbarnehage, og bruker naturen som utgangspunkt for kreativitet, lek og læring. Vi har i år spesielt fokus på temaet Lek og gode vennerelasjoner. Leken er grunnstammen i det pedagogiske arbeidet, og vi legger til rette for allsidige og varierte aktiviteter gjennom hele barnehagedagen. Leken skal tildeles mest tid og mest plass i barnehagen - den har en egenverdi for barnet. I samspill med andre blir man en del av en sosial og kulturell kontekst, og barns relasjonskompetanse utvikles.

Hagestell og dyrestell, er en stor del av hverdagen og en viktig pedagogisk ressurs i arbeidet vårt. Det er også sanseopplevelser, utforskning og undring gjennom for eksempel turer i skog og mark, båtliv, fisking, matlaging ute eller en rundtur i nærmiljøet.

Avdelinger/baser

Vetter

12 verdifulle barn født 2012

Troll

13 verdifulle barn født 2013

Blå småtroll

11 verdifulle barn født 2014

Gule småtroll

10 verdifulle barn født 2015

Tusser

8 verdifulle barn født 2016

Dokumenter

Dokumenter fra Læringsverkstedet

Prinsipper i vårt pedagogiske arbeid

  • Barns egenverd
  • Aktive voksne
  • Aktiv begrepslæring
  • Repetisjonsprinsippet
  • Spiralprinsippet
  • Interaktive samlinger/grupper
  • Læringsmiljø

Les mer om vår pedagogikk

Kontakt

Læringsverkstedet Slaabervig Naturbarnehage
Sandvigveien 120, Kolbjørnsvik, Norge

email slaabervig@laringsverkstedet.no

email Styrer:92212484 Barnehagen: 370 15 595

email Følg oss på Facebook