Læringsverkstedet Skogmo

Velkommen til Skogmo barnehage

Læringsverkstedet barnehage Skogmo ligger sentralt til på Jessheim. Barna hos oss får utfolde seg mye ute. De har også tilgang til aktiv og variert lek inne på grupperom, kreativt verksted og i gymsalen. De minste har et eget motorikkrom hvor de får utfolde seg med puter, baller, musikk og bevegelse. I gymsalen lages det blant annet hinderløyper og spilles innebandy. Barnehagen tilbyr 2 måltider om dagen: varm lunsj m. melk og ettermiddagsmat frukt. Vi i Læringsverkstedet Skogmo jobber med det mest verdifulle i verden, og vi skal bidra til at barna blir den beste utgaven av seg selv.

Barnehagen har 7 avdelinger; tre for barn fra 1-3 år, fire fra 3-6 år. Småbarnsavdelingene har 15 barn og storbarnsavdelingene 24 barn, på hver avdeling. Vi holder til i fine lokaler rett ved Skogmo skole. Vi har mange varme og faglig dyktige ansatte. Av disse er 12 barnehagelærere, og flere har fordypning eller videreutdanning. På kjøkkenet har vi egen kokk som sørger for sunne og gode måltider.

Har du lyst til å "bli med inn" i barnehagen vår for å bli bedre kjent med oss? Klikk mellom og på bildene som vi har lagt ut. Følg oss også på Facebook-siden Læringsverkstedet Skogmo.

DETTE ER VI OGSÅ STOLTE AV:
* Vi har meget fornøyde foreldre som gir oss gode score på brukerundersøkelser. Vi scorer spesielt høyt på barnas trivsel og utvikling, de gode relasjonene mellom ansatte og barn og tilvenning til barnehagen.
* Vi er partnerbarnehage for Høgskolen i Innlandet, og har barnehagelærerstudenter i praksis.

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Løkkavegen 1,2052 Jessheim
Vis i kart

37071515
skogmo@laringsverkstedet.no

141 barn
7 avdelinger
35 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Styrer
Siri Afdal

Siri Afdal

Styrer Siri Afdal har mange års erfaring som barnehagestyrer. I tillegg til å være barnehagelærer har hun variert lederutdanning. Siri har jobbet i Læringsverkstedet siden 2006, og trives veldig godt. \"Verdens beste jobb med supre kollegaer, herlige unger og flotte foreldre!\", sier hun.

37071515
skogmo@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Skogmo barnehage

Siden våren 2022 har vi deltatt i et utviklingsprosjekt i regi av Statsforvalteren, Regional ordning (Rekomp). Målet er å utjevne kvalitetsforskjeller og skape et varmt og inkluderende læringsmiljø i barnehagene...

Siden våren 2022 har vi deltatt i et utviklingsprosjekt i regi av Statsforvalteren, Regional ordning (Rekomp). Målet er å utjevne kvalitetsforskjeller og skape et varmt og inkluderende læringsmiljø i barnehagene som setter gode spor hos barna. Tiltaket skal bidra til å sikre intensjonen i kap. 8 omsettes til god praksis slik at alle barn opplever å ha et trygt og godt barnehagemiljø. Læringsverkstedet samarbeider med Læringsmiljøsenteret, som er faglig ansvarlig for prosjektet. Prosjektet har varighet fra januar 2022-våren 2024. I denne perioden er det satt opp fagsamlinger og webinarer, samt at hver enkelt barnehage følger opp og har en mer detaljert prosjektplan i tråd med de overordnede målene. Hos oss har vi valgt å ha hjertekulturen som en paraply og at vi under denne paraplyen skal fokusere spesielt på hvordan vi kan tilrettelegge det fysiske miljøet slik at det kan bidra til inkludering og god språklig utvikling. Vi har et tett samarbeid med Pedagogisk senter i Ullensaker ikke minst i forhold til språkarbeidet, vi har derfor innlemmet dette arbeidet i utviklingsprosjektet vårt.

Avdelinger

Gul måne

24 barn

3 - 5 år

Gul stjerne

24 barn

2 - 5 år

Orange oval

24 barn

3 - 5 år

Orange rektangel

24 barn

3 - 6 år

Turkis firkant

15 barn

1 - 3 år

Turkis runding

15 barn

1 - 3 år

Turkis trekant

15 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Skogmo barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet