Sauarhagene

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:30 — 17:00

 • 68 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  475,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Sauarhagene består av to barnehager, Hjuksebø og Nordagutu. På Nordagutu er det to avdelinger, mens Hjuksebø er en avdeling. På Nordagutu holder vi til i et nesten nytt bygg, og på Hjuksebø har vi en avdeling i sambruksanlegget. Naturen og nærmiljøet rundt Nordagutu og Hjuksebø gir mange muligheter til fysisk aktivitet og utelek året rundt. Naturen er en lekeplass som stimulerer til allsidig lek og fantasi.

Fokusområde for Sauarhagene

I Sauarhagene har leken en sentral plass. Leken styrker barnas selvtillit og gir selvtillit. Den fremmer fantasi, kreativitet og bidrar til å styrke barnas sosiale kompetanse. Personalet har fokus på...

I Sauarhagene har leken en sentral plass. Leken styrker barnas selvtillit og gir selvtillit. Den fremmer fantasi, kreativitet og bidrar til å styrke barnas sosiale kompetanse. Personalet har fokus på sosial kompetanse i alle barnehagens aktiviteter og hverdagssituasjoner, dette handler om å kunne kommunisere og samhandle med andre. Naturen på Nordagutu og Hjuksebø blir mye brukt som lekeplass. Den legger til rette for allsidig lek og bruk av fantasi. Ved å benytte ressursene som finnes i nærmiljøet skaper vi gode leke- og læringssituasjoner som en felles plattform for utforskning, vennskap og glede. Barnehagens satsningsområde er relasjonskompetanse. Vi har aktive voksne som ser hvert enkelt barn, tar seg tid til å lytte, bry seg og gir omsorg. Personalet bidrar til at barna får tro på seg selv, og rom til å vokse og utvikle seg til å bli den beste utgaven av seg selv. Læringsverkstedets eget "Hjerteprogramm" er et sentralt verktøy her.

Avdelinger

Grankvisten

19 barn

Hjuksebø

24 barn

Furuleiken

25 barn

3 - 5 år

Dokumenter fra Sauarhagene

Dokumenter fra Læringsverkstedet