Læringsverkstedet Sandvoll

Velkommen til Sandvoll barnehage

"Vi får verdens viktigste verdier til å vokse"💗

Læringsverkstedet Sandvoll barnehage er lokalisert rett utenfor Bø sentrum i Midt-Telemark kommune. Barnehagen ligger i et område med gode muligheter for lek og læring i naturen og nærmiljøet. I umiddelbar nærhet har vi et idrettsanlegg vi benytter oss av, og varierte turmuligheter året rundt. Vi har et eget uteområde med lavvo, gapahuk og bålplass plassert nær barnehagen som vi bruker fast.

Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og utvikle seg til den beste utgaven av seg selv. Barns egenverd er sentralt i alt vårt arbeid. God utvikling, lek og læring, helse og trivsel kommer som et resultat av et godt læringsmiljø i barnehagen. Vi jobber aktivt for at samspill, omsorg, lek og læring skal gå hånd i hånd gjennom hele dagen. Barns trivsel er de voksnes ansvar, og gode relasjoner er avgjørende. Barn og foreldre skal alltid føle seg velkommen i barnehagen vår!

Har dere lyst til å vite mer, ta kontakt med styrer Christina Slåtta Olsen, 91796984

Hovedtelefon: 37 07 16 76, der får dere tastevalg til hver avdeling

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Sandvinvegen 25,3802 Bø I Telemark
Vis i kart

37071676
sandvoll@laringsverkstedet.no

68 barn
3 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Christina Slåtta Olsen

Christina Slåtta Olsen

Styrer Christina Slåtta Olsen har over 20 års erfaring fra barnehage, og 10 års erfaring som styrer. I tillegg til å være barnehagelærer har hun tatt lederutdanning og veiledning. Christina har jobbet i Sandvoll siden 2019, og trives godt med verdens beste kollegaer, herlige barn og flotte foreldre.

91796984
sandvoll@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Sandvoll barnehage

Hovedfokuset i Sandvoll Barnehage er sosial kompetanse og språk. Vår visjon er "Vi får verdens viktigste verdier til å vokse". Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet. Barna skal oppleve trygghet i egen identitet og en tro på at de kan mestre.Hovedfokuset i Sandvoll Barnehage er sosial kompetanse og språk. Vår visjon er "Vi får verdens viktigste verdier til å vokse". Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet. Barna skal oppleve trygghet i egen identitet og en tro på at de kan mestre.

Avdelinger

Firkløveren

26 barn

3 - 6 år

Solsikka

16 barn

1 - 2 år

Blåklokka

26 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Sandvoll barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet