Velkommen til Sandvoll barnehage

"Vi får verdens viktigste verdier til å vokse".

Sandvoll barnehage er lokalisert rett utenfor Bø sentrum. I umiddelbar nærhet har vi et idrettsanlegg vi benytter oss av og flotte turmuligheter året rundt. Vi har et eget uteområde med lavvo, gapahuk og bålplass plassert nær barnehagen som vi bruker fast. Herifra går vi turer i skogen, besøker froskedammen og utfolder oss i naturen.

Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og utvikle seg til den beste utgaven av seg selv. Barns egenverd er sentralt i alt vårt arbeid. God utvikling, lek og læring, helse og trivsel kommer som et resultat av et godt læringsmiljø i barnehagen. Vi jobber aktivt for at samspill, omsorg, lek og læring skal gå hånd i hånd gjennom hele dagen. Barns trivsel er de voksnes ansvar, og gode relasjoner er avgjørende. Barn og foreldre skal alltid føle seg velkommen i barnehagen vår!

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Sandvinvegen 25,3802 Bø I Telemark
Vis i kart

37071676
sandvoll@laringsverkstedet.no

68 barn
3 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Christina Slåtta Olsen

Christina Slåtta Olsen

Fokusområde for Sandvoll barnehage

Hovedfokuset i Sandvoll Barnehage er sosial kompetanse og språk. Vår visjon er "Vi får verdens viktigste verdier til å vokse". Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet. Barna skal oppleve trygghet i egen identitet og en tro på at de kan mestre.Hovedfokuset i Sandvoll Barnehage er sosial kompetanse og språk. Vår visjon er "Vi får verdens viktigste verdier til å vokse". Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet. Barna skal oppleve trygghet i egen identitet og en tro på at de kan mestre.

Avdelinger

Firkløveren

26 barn

3 - 6 år

Solsikka

16 barn

1 - 2 år

Blåklokka

26 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Sandvoll barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet