Velkommen til Sandvoll barnehage

"Vi får verdens viktigste verdier til å vokse".

Sandvoll barnehage er lokalisert rett utenfor Bø sentrum. I umiddelbar nærhet har vi et idrettsanlegg vi benytter oss av og flotte tur muligheter året rundt. Vi har et eget uteområde med lavvo, gapahuk og bålplass plassert nær barnehagen som vi bruker fast. Herifra går vi turer i skogen, besøker froskedammen og utfolder oss i naturen.

Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og utvikle seg til den beste utgaven av seg selv. Barns egenverd er sentralt i alt vårt arbeid.

Mandag — Fredag 06:45 — 17:00

Sandvinvegen 25,3802 Bø I Telemark
Vis i kart

37071676
sandvoll@laringsverkstedet.no

67 barn
3 avdelinger
24 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Christina Slåtta Olsen

Christina Slåtta Olsen

Fokusområde for Sandvoll barnehage

Våre fokusområder er kommunikasjon, språk og sosial kompetanse. Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet.Våre fokusområder er kommunikasjon, språk og sosial kompetanse. Å arbeide aktivt og systematisk med språk er en god strategi for å skape relasjoner og oppnå et positivt samspill mellom barna i samvær og lek. Personalet jobber for å styrke sosiale relasjoner gjennom bevisst bruk av ros, positiv oppmerksomhet og positive ledelses-strategier. Målet er å styrke barnas egenverd, og føle seg som en viktig del av fellesskapet.

Avdelinger

Firkløveren

25 barn

2 - 3 år

Solsikka

17 barn

1 - 2 år

Blåklokka

25 barn

4 - 5 år

Dokumenter fra Sandvoll barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet