Læringsverkstedet Nordre Øyen

Velkommen til Nordre Øyen barnehage

Læringsverkstedet Nordre Øyen er en privat barnehage på Tomter i Indre Østfold kommune. Barnehagen er en 4-avdelings barnehage, godkjent for barn i alderen 0-6 år. Barnehagen er arkitekttegnet med romslige og lyse rom med spennende løsninger, som innbyr til variert og dramatisk lek. Barnehagen vår ligger flott til med skog, mark og idrettsanlegg som nærmeste nabo. Derfor er det naturlig at vi satser på aktiviteter og turer i vårt nærmiljø, som bidrar til god kroppsbeherskelse og følelse av mestring.I tillegg er vi opptatt av å skape eventyrlige hverdager sammen med barna gjennom sang, musikk og dramatisering! Dagene våre preget av mye lek, latter og glede!

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Skogfaret 59,1825 Tomter
Vis i kart

69923350
nordreoyen@laringsverkstedet.no

79 barn
4 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 550,-

Styrer
Katja Pauliina Myllyoja

Katja Pauliina Myllyoja

Styrer med hjerte for barndom, forebyggende helse og livsstil gjennom Et godt måltid og friluftsliv!

97541309
nordreoyen@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Nordre Øyen barnehage

Vi får verdens viktigste verdier til å vokse! Verdier som skal vokse er bl.a.: barnas selvfølelse, foreldrenes trygghet og medarbeidernes fagkunnskap og stolthet. Vi har fokus på "Et godt måltid"...

Vi får verdens viktigste verdier til å vokse! Verdier som skal vokse er bl.a.: barnas selvfølelse, foreldrenes trygghet og medarbeidernes fagkunnskap og stolthet. Vi har fokus på "Et godt måltid" som rommer et sunt kosthold, fellesskap, vennskap, samhandling, læring og mestring. Smak og mat er kulturformidling, og hos oss får barn kunnskap om nye smaker og matretter, samt den viktige koblingen mellom mat, natur og helse. Vi har som mål at barna skal få et sunt og variert kosthold som lages av gode råvarer, gjerne produsert i barnehagens lokalmiljø. Vi har blant annet utviklet vårt eget barnehagebrød i samarbeid med Holli Mølle, og duften fra brødet sprer seg i barnehagen hver uke💗 Barnehagen har en egen matansvarlig, som tilbereder varmmat og brød fra bunn, gjerne sammen med barn. Blant favoritt rettene er kjøleskapgrøt med hjemmelaget syltetøy, bønneburgere, vegetargryte, Sjøsymfonisuppe, Rime-Rolfs tomatsuppe og kokkens eget knekkebrød. Til og med skinkeost og majones lages fra bunn, og er blant barnas absolutte favoritt pålegg! Vel bekomme!

Avdelinger

Drengestua

24 barn

3 - 6 år

Fjøset

24 barn

3 - 6 år

Stallen

16 barn

1 - 3 år

Stabburet

15 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Nordre Øyen barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet