Kontakt Napperød Naturbarnehage

Avdelinger

Blåtroll

Turkistroll

Gultroll

Grønntroll

Medarbeidere

Anne

Pedagogisk leder

Anne er ei blid, inkluderende og raus dame! Hun er utdannet barnehagelærer med forsterkning i mangfold og har skrevet bachelor om flerspråklighet i barnehagen. Hun er blid, løsningsorientert og jobber alltid for å skape gode relasjoner rundt seg. Hun er glad i natur og friluftsliv, og deler gjerne av sine kunnskaper da hun er utdannet gartner. Anne har vært hos oss siden 2013!

Barnehagelærer

Charlotte Marie

Pedagogisk leder

Charlotte er ei blid, inkluderende og omsorgsfull dame. Hun brenner for hvordan rom, miljø og materiell påvirker barnas lek og læringsmiljøer, dette var utgangspunkt for hennes bachelor oppgave. Hun har også fordypning i mangfold, der hun er opptatt av å anerkjenne hvert enkelt barn og støtte dem i deres utvikling. Charlotte trives godt i skog og mark, der hun er god til å anerkjenne og utvikle barnas lek gjennom å være en tilstedeværende voksen som gir barna førstehåndserfaringer. Charlotte har vært hos oss siden 2021!

Barnehagelærer

Gro

Pedagogisk leder

Gro er ei blid, raus og koselig dame, som er god til å se hvert enkelt barn! Hennes ro gjenspeiles fort i barna og hun er god til å skape en trygghet rundt seg. Hun er en erfare dame med erfaring både fra spesialpedagogisk arbeid og til å skape språkstimulerende lek og læringsmiljøer. Hun trives godt ute i skog og mark, og hun er god til å planlegge pedagogiske opplegg med naturen som utgangspunkt. Gro har vært hos oss siden 2009!

Førskolelærer

Kaja

Pedagogisk leder

Kaja er en av våre omsorgsfulle, kreative og lyttende barnehagelærere! Med sin fordypning og bachelor oppgave som omhandler naturen som læringsarena skaper hun spennende lek og læringsmiljøer for barna. Hennes evne til å la barna medvirke og utvikle det pedagogiske arbeidet, gjør at barna alltid søker til Kaja for nye impulser, lek og trøst. Kaja har vært hos oss siden 2020!

Barnehagelærer

Majbrith

Pedagogisk leder

Majbrith er ei blid, raus og omsorgsfull dame! Med sin bachelor i barns språk læring er hun en ressurs for å skape kreative og spennende språkmiljøer for barna. Hun er god til å la barna få medvirke i det pedagogiske arbeidet med utgangspunkt i naturens mangfoldighet til alle årstider. Hun brenner for å gi barna gode førstehåndserfaringer for å skape naturglede hos hvert enkelt barn! Majbrith har vært hos oss siden 2018!

Barnehagelærer

Trude

Pedagogisk leder

Trude er ei blid, kreativ og løsningsorientert dame! Gjennom utdanningen sin har hun forsterkning i småbarns pedagogikk, og spesialpedagogikk. Hennes kreative sider kommer ofte til syne gjennom spennende pedagogisk arbeid, med utgangspunkt i barnas medvirkning og interesser. Dette kan være spennende lek og læringsmiljøer ute i skogen eller på avdelingen, eller prosjektarbeid med naturmateriale som utgangspunkt. Trude har vært hos oss siden januar 2007.

Førskolelærer

Lill-Therese

Barnehagelærer

Lill-Therese er ei blid, inkluderende og lyttende barnehagelærere! Hun er utdannet interkulturell pedagog som gir henne spesial kompetanse i arbeid med flerspråklige barn. Hun er også et godt eksempel på hjertekulturen hos oss da hun er god til å se hvert enkelt barn, anerkjenne deres behov og styrke dem i sin sosiale utvikling. Lill-Therese trives godt ute i skogen, der hun kreativt gjør skogen til et sted med spennende og lærerike samlinger. Lill-Therese har vært hos oss siden 2022!

Barnehagelærer

Silje

Barnehagelærer

Silje er omsorgsfull, leken og inkluderende for alle rundt seg. I utdannelsen hadde hun forsterkning i uteliv i barnehagen, noe som gjenspeiles i hennes praksis hvor hun er god til å gi barna varierte og spennende erfaringer i naturen som skaper naturglede hos barna. I bacheloroppgaven sin skrev hun om litteracy som handler om å istandsette barna til å forstå, kommunisere, skape og orientere seg i samfunnet. Silje har vært hos oss siden 2020!

Barnehagelærer

Birgitte

Fagarbeider

Birgitte er blid, trygg og god for alle rundt seg. Hun ser hvert enkelt barn og er god til å skape kreative lek og læringsmiljøer. Hun er varm og omsorgsfull, og skaper raskt gode relasjoner med barna. Hun trives like godt i skogen som inne i barnehagen, og er god til å finne på kreative prosjekter med naturmaterialer både ute og inne. Birgitte har vært hos oss siden 2008!

Fagarbeider

Britt

Fagarbeider

Britt er en tusen kunstner som alltid finner kreative løsninger om det oppstår utfordringer. Hun er blid, raus og tydelig, noe som gjør at barna setter veldig pris på henne. Britt er veldig glad i å være ute i skog og mark, noe som lett smitter over på barna da hun alltid kan lære dem nye og spennende ting. Britt har vært hos oss siden 2013!

Fagarbeider

Henriette

Fagarbeider

Henriette er ei raus og blid dame, som alltid er engasjert i barnas interesser. Hennes evne til å se hvert enkelt barn og utfordre dem der de er i sin utvikling, gjør henne til en attraktiv lekekamerat blant barna. Hun trives godt ute i skog og mark, og deler gledelig av sin kunnskap til både små og store for å skape naturglede! Henriette har vært hos oss siden 2008!

Fagarbeider

Linda

Fagarbeider

Linda er en av våre positive, blide, lekne og kreative kolleger! Hennes evne til å se og støtte hvert enkelt barn i sin utvikling gjør at barna trives godt i hennes nærvær. Med sin helsefaglige bakgrunn er hun alltid en god og trygg voksen å ha om uhellet skulle oppstå. Linda trives godt ute, å er flink til å gi barna førstehåndserfaringer i skogen når de undersøker dyrespor, insekter og bær. Linda har vært hos oss siden 2010!

Fagarbeider

Monica

Fagarbeider

Monica er ei blid, inkluderende og omsorgsfull dame! Med sin allsidige kunnskap om barn og deres utvikling er hun god til å støtte hvert enkelt barn i deres utvikling. Hennes evne til å la barna medvirke i hverdagen i det pedagogiske arbeidet og i praktiske oppgaver gjør at barna trives godt i hennes nærvær. Hun er god til å gi barna spennende og lærerike førstehåndserfaringer som er med på å skape naturglede både i skogen og i barnehagen! Monica har vært hos oss siden 2008!

Fagarbeider

Jon

Kjøkkenassistent

Jon er den dyktige kokken vår, som tilbereder sunn og næringsrik mat. Han brenner for at barna skal få mange og spennende smaks erfaringer i barnehagen. Han er også dyktig på å gi barna førstehånds erfaringer med å lage mat ved at de er med på å skrelle grønnsaker, bake osv. Jon jobber 60% som kokk og 40% som assistent på avdeling, han er en trygg og god voksen som alle barna kjenner. Jon har vært hos oss siden 2019!

Kokk

Baha

Assistent

Baha er en av våre faste ringe vikarer, hun er nå i et svangerskapsvikariat hos oss. Hun er kreativ, blid og finner alltid på noe spennende sammen med barna både ute og inne. Hennes lune humor kommer godt til syne i hennes relasjoner med barna.

Assistent

Forough

Assistent

Forough er en av våre dyktige assistenter, hun er alltid blid og imøtekommende for både små og store. Barna trives godt i henne selskap da hun er leken og kreativ, trygg og omsorgsfull. Hun trives godt ute i naturen, og hennes kreative prosjekter tar ofte utgangspunkt i naturen og naturmaterialer barna har tatt med tilbake fra turer i skogen. Forough har jobbet hos oss siden 2016!

Assistent

Hasiba

Assistent

Hasiba er en av våre kreative, lekne og dyktige assistenter. Hun er god til å spille videre på barnas interesser og la dem medvirke i hverdagen. Barna trives godt sammen med Hasiba, da hun alltid finner på noe morsomt! Hun trives godt på tur i skogen, der hun er god til å tilrettelegge for gode lek og læringssituasjoner for barna. Hasiba har vært hos oss siden 2011!

Assistent

Inda

Assistent

Inda er et fyrverkeri av ei dame, hun er kreativ, blid og omsorgsfull. Hennes lekne vesen gjør henne populær blant barna, da de ofte søker til henne for både lek og et fang å sitte på. Hun er glad i friluftsliv og er god til å gi barna naturglede gjennom turer i skog og mark tilpasset barnas alder og funksjon. Inda har vært hos oss siden 2007!

Assistent

Kathrine

Assistent

Kathrine er ei blid og dyktig dame! Hun er varm og omsorgsfull med alle rundt seg, humoren hennes kommer også godt til syne i hennes evne til å skape gode relasjoner med barna. Hennes evne til å by på seg selv og være kreativ gjør at barna trives godt sammen med henne. Kathrine trives godt ute i skog og mark, der hun er god til å lage bål, tilberede mat i skogen og ikke minst utforske nye lek og læringsmiljøer sammen med barna. Hun har vært hos oss siden 2007!

Assistent

Margreta Johanne

Assistent

Margreta er en av våre sprudlende og glade vikarer! Hun er god til å se hvert enkelt barn og støtte dem i deres utvikling. Margreta trives godt både ute og inne i skogen, hun finner alltid på spennende aktiviteter som fremmer lek hos barna.

Assistent

Tina

Assistent

Tina er ei blid, omsorgsfull og sprudlende dame! Med sine kreative evner er hun god til å spille videre på barnas lek og implementere nye elementer som fører leken videre. Hennes rolige vesen gjør barna trygge og de tørr å leke, utforske og lære mer. Tina er glad i å være ute på tur i både skog og mark, der hun lett spiller videre på barnas interesser og lar dem medvirke. Tina har vært hos oss siden 2020!

Assistent