Myrvoll

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 17:00

 • 80 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  350,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Myrvoll - åpner 31. august 2020.

Adresse: Trelastveien 6a, 1415 Oppegård

Læringsverkstedet Myrvoll ligger sentralt plassert i nærheten av Myrvoll Stasjon.

Barnehagen vil få et moderne innemiljø med ulike verkstedrom og et kjøkken tilpasset matkonseptet Et godt måltid. Uteområde vil by på variert lek og utfordringer for barn i alle aldre. Læringsverkstedet Myrvoll har kort tilgang til nærområdets flotte tur- og naturområder.

Læringsverkstedet barnehager er en av Norges største barnehageaktør, med over 240 barnehager, eid og drevet av pedagoger. Vi har lang og god erfaring i etablering av nye barnehager, og gir i dag om lag 20 000 barn et barnehagetilbud i Norge. Vi gleder oss til å åpne en ny barnehage på Myrvoll august 2020. Søknad om opptak går som normalt via kommunens hjemmesider.

I Læringsverkstedet Myrvoll skal alle føle seg verdifulle. Vi ser barna i øynene når vi snakker til dem og klemmene er gode og kommer ofte. Lek og læring skal være gøy, enten det handler om å knytte skoene, finne en bestevenn eller være med å lage sin egen lunsj. Vi er overbevist om at det nettopp er de små oppmerksomhetene, utfordringene og oppmuntringene i hverdagen som skaper mestringsfølelse og trygghet om egen verdi. Det finnes ingen annen jobb som betyr mer enn vår. Vi får verdens viktigste verdier til å vokse, er visjonen vår. ”Vi” betyr at vi gjør det sammen. ”Verdens viktigste verdier” er barna våre, som skal forme fremtiden.

Det er planlagt to nye barnehager i Myrvoll område i Nordre Follo kommune: Læringsverkstedet Myrvoll og Læringsverkstedet Skogsåsen

Læringsverkstedet Myrvoll barnehage åpnes august 2020.

Seksjonseiere i boligseksjoner på Roof gardens/Myrvoll Tårn, Centralen, og Skogsåsen sameie/Myrvoll Stasjon som har barn i barnehagealder (0-6år), har fortrinn til plass i henhold til barnehagens vedtekter.

I påvente av Læringsverkstedet Skogsåsen barnehage, vil beboerne i Skogsåsen Boligsameie få fortrinn til plass i henhold til barnehagens vedtekter.

Kommunen har dessverre blitt noe forsinket med å opprette informasjon om vår barnehage på kommunens nettside, men den skal være tilgjengelig og søkbar inne i foreldreportalen; Barnehagen dukker opp som alternativ når foreldre logger seg inn på forelderportalen for å søke plass.

Informasjon om Læringsverkstedet Myrvoll på kommunens hjemmesider;

https://www.nordrefollo.kommune.no/tjenester/barnehage/barnehager-i-nordre-follo/


Avdelinger

Gul

20 barn

Grønn

20 barn

Blå

20 barn

Oransje

20 barn

Dokumenter fra Myrvoll

Dokumenter fra Læringsverkstedet