Velkommen til Myrens barnehage

Læringsverkstedet Myrens barnehage startet opp i helt nye flotte lokaler i 2021. Vårt nye lokasjon er i sandakerveien 18. Barnehagen har tidligere vært en del av Læringsverkstedet Torshovhagen, 4 avdelinger fra Torshovhagen har nå flyttet til Myrens. 3 avdelinger er fremdeles igjen i Torshovhagen ( Vossegata 29)

Barnehagen har sang og Musikk som sitt hovedsatsningsområde, og vil det kommende året bli en Doremi Barnehage. ( Doremi er læringsverkstedets musikk konsept)

Her på Myrens har vi 4 avdelinger, 2 med barn fra 3-6 og de avd med barn fra ca 1-3 år. Avdelingene er lokalisert i en storebarnsfløy og en småbarnsfløy med 4 verkstedtrom i tillegg til avdelingene.

Tema for verkstedetsrommene er : Språk, hjerte, matte, motorikk/musikk.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Sandakerveien 18,0473 Oslo
Vis i kart

+4740867573
myrens@laringsverkstedet.no

68 barn
4 avdelinger
13 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 300,-

Fokusområde for Myrens barnehage

Barnehagen hoved satsningsområde er sang og musikk. Vi ønsker at barna i vår barnehage skal få en musikalsk opplevelse i løpet av dagen. Musikk er med på å fremme hele barnet, det stimulerer språket og er med å utvikler barna motorisk. Det er en stor sammenheng mellom musikk og bevegelse hos barna. Musikk omfavner og inkluderer, og kan tilrettelegges for både enkeltbarn og barna i gruppe. Den har ulike funksjoner og muligheter i tillegg til å være en opplevelse i seg selv.

MUSIKK ER KILDE TIL GLEDE OG ENERGI.

Barnehagen hoved satsningsområde er sang og musikk. Vi ønsker at barna i vår barnehage skal få en musikalsk opplevelse i løpet av dagen. Musikk er med på å fremme hele barnet, det stimulerer språket og er med å utvikler barna motorisk. Det er en stor sammenheng mellom musikk og bevegelse hos barna. Musikk omfavner og inkluderer, og kan tilrettelegges for både enkeltbarn og barna i gruppe. Den har ulike funksjoner og muligheter i tillegg til å være en opplevelse i seg selv.MUSIKK ER KILDE TIL GLEDE OG ENERGI.


Avdelinger

Blåbærtua

21 barn

3 - 6 år

Tyttebærkroken

21 barn

3 - 6 år

Marihøna

13 barn

1 - 3 år

Nøtteliten

13 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Myrens barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet