Læringsverkstedet Myrens Doremi

Velkommen til Myrens Doremi barnehage

Læringsverkstedet Myrens barnehage startet opp i helt nye flotte lokaler i 2021. Vårt nye lokasjon er i sandakerveien 18. Barnehagen har tidligere vært en del av Læringsverkstedet Torshovhagen, 4 avdelinger fra Torshovhagen har nå flyttet til Myrens. 3 avdelinger er fremdeles igjen i Torshovhagen ( Vossegata 29)

Barnehagen har sang og Musikk som sitt hovedsatsningsområde, og vil det kommende året bli en Doremi Barnehage. ( Doremi er læringsverkstedets musikk konsept)

Her på Myrens har vi 4 avdelinger, 2 med barn fra 3-6 og de avd med barn fra ca 1-3 år. Avdelingene er lokalisert i en storebarnsfløy og en småbarnsfløy med 4 verkstedtrom i tillegg til avdelingene.

Tema for verkstedetsrommene er : Språk, hjerte, matte, motorikk/musikk.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Sandakerveien 18,0473 Oslo
Vis i kart

37071735
myrens@laringsverkstedet.no

66 barn
4 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

DoReMi

Barna få oppleve lekende læring igjennom musikk, bevegelse, sang og bruk av instrumenter. Barna får oppleve musikkglede i hverdagen og et mangfold av musikalske aktiviteter. Vi synger mye, spiller og leker med musikk. Alle barna er med på dans og bevegelse til musikk, og vi har dansegrupper. Vi har ansatte med god musikkompetanse og samarbeider også med eksterne aktører som danseskole, musikere og teatergrupper. Barna er med på ukentlige musikksamlinger med varierte tema innen musikk, drama og bevegelse. Sang, musikk og bevegelse spiller en stor rolle i hverdagen vår, både i forhold til trivsel, lek og utvikling. Både kognitivt, språklig, motorisk og sosialt

Fokusområde for Myrens Doremi barnehage

Barnehagen hoved satsningsområde er sang og musikk. Vi ønsker at barna i vår barnehage skal få en musikalsk opplevelse i løpet av dagen. Musikk er med på å fremme hele barnet, det stimulerer språket og er med å utvikler barna motorisk. Det er en stor sammenheng mellom musikk og bevegelse hos barna. Musikk omfavner og inkluderer, og kan tilrettelegges for både enkeltbarn og barna i gruppe. Den har ulike funksjoner og muligheter i tillegg til å være en opplevelse i seg selv.

MUSIKK ER KILDE TIL GLEDE OG ENERGI.

Barnehagen hoved satsningsområde er sang og musikk. Vi ønsker at barna i vår barnehage skal få en musikalsk opplevelse i løpet av dagen. Musikk er med på å fremme hele barnet, det stimulerer språket og er med å utvikler barna motorisk. Det er en stor sammenheng mellom musikk og bevegelse hos barna. Musikk omfavner og inkluderer, og kan tilrettelegges for både enkeltbarn og barna i gruppe. Den har ulike funksjoner og muligheter i tillegg til å være en opplevelse i seg selv.MUSIKK ER KILDE TIL GLEDE OG ENERGI.

Avdelinger

Blåbærtua

19 barn

3 - 6 år

Tyttebærkroken

19 barn

3 - 6 år

Marihøna

14 barn

1 - 3 år

Nøtteliten

14 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Myrens Doremi barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet