Læringsverkstedet Limi Naturbarnehage

Velkommen til Limi Naturbarnehage

Barnehagen ligger på Limi, nord i Skien. Vi er en konseptbarnehage med fokus på natur, og vi ønsker at barn skal få gode naturopplevelser, erfare naturglede og matglede. Naturen som lek og læringsarena står i fokus hos oss enten vi er på tur i nærmiljøet, turplassene eller inne i barnehagen. Vi er opptatt av å gi barna naturglede med utgangspunkt i deres medvirkning og interesser. Ved å balansere barnas behov for å være både ute og inne til de ulike årstidene, ønsker vi at barna skal oppleve mestring og natuglede.

I nær tilknytning til barnehagens uteområde ligger det mystiske skogområder, åpne utmarksområder og en spennende skråning/akebakke. Her får barna utfolde seg i trygge omgivelser på leting etter småkryp, blader og dyretråkk.

Barnehagen låner skogområder av 2 gode naboer. Her har vi satt opp en stor gapahuk, laget lekeapparater i tauverk og etablert ildsteder som brukes hele året. I tillegg har vi en eventyrskog med grillhytte og lavvo. Vi tilrettelegger for at alle barn skal få glede av å være ute og få gode opplevelser uansett alder og utvikling.

I Limi Naturbarnehage skal hvert barn erfare at de er verdifulle. Dette danner fundamentet for vår pedagogiske tankegang og vår hjertekultur. Gjennom å jobbe med hjertekultur skal vi skape en varm og inkluderende barnehage, der alle barn får gode muligheter til å utvikle seg sosialt gjennom lek og samspill, slik at de kan bli den beste utgaven av seg selv.

Velkommen til oss😃

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Limisvingen 6,3721 Skien
Vis i kart

46747044
limi@laringsverkstedet.no

91 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 475,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Cecilie Marie Jacobsen

Cecilie Marie Jacobsen

Cecilie har 25 års erfaring fra barnehage, og har vært styrer de siste 5 årene. I tillegg til å være barnehagelærer har hun mye relevant videreutdanning, bl.a. nasjonal styrerutdanning. Cecilie har jobbet i Limi Naturbarnehage siden 2020 og trives godt med verdens beste kollegaer, herlige barn og flotte foreldre.

46747044
limi@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Limi Naturbarnehage

I Limi Naturbarnehage jobber vi hele tiden med å utvikle oss som naturbarnehage, hos oss skal barna få oppleve naturglede ved å oppleve naturens allsidighet gjennom årstidene. Vi tilbyr spennende...

I Limi Naturbarnehage jobber vi hele tiden med å utvikle oss som naturbarnehage, hos oss skal barna få oppleve naturglede ved å oppleve naturens allsidighet gjennom årstidene. Vi tilbyr spennende og varierte leke- og læringsmiljøer basert på barnas medvirkning og interesser. Gjennom arbeid med årshjulet vårt utforsker vi insekter og småkryp, spor og sportegn, trær, vann, planter og fugler. Og ved å få mange gode naturopplevelser gjennom lek og erfaring med skog og mark utvikler barn et godt forhold til naturen og hverandre. Dette gir barn glede og lyst til å være mye ute, og de lærer hele tiden om det de opplever og ser rundt seg. Når vi bruker nærmiljøet på en aktiv måte, får barna flotte opplevelser med naturen og dens mystikk og forandringer. Vi skaper en atmosfære der alle blir inkludert og der vi har omsorg for hverandre.Avdelinger

Edderkoppen

28 barn

3 - 6 år

Sommerfuglen

28 barn

3 - 6 år

Marihøna

18 barn

1 - 3 år

Humla

17 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Limi Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet