Velkommen til Limi Naturbarnehage

Barnehagen ligger på Limi og er et stort og flott bygg hvor 4 avdelinger har sin daglige base, men det er naturkonseptet som gjør oss annerledes enn andre barnehager. Vi har fokus på at barn skal få gode naturopplevelser, erfare naturglede, matglede og naturen som lek- og læringsarena. Det er viktig at barn får være fysisk aktive og i nær kontakt med naturen. I nær tilknytning til barnehagens uteområde ligger det mystiske skogområder, åpne utmarksområder og en spennende skråning/akebakke. Her får barna utfolde seg i trygge omgivelser på leting etter småkryp, blader og dyretråkk. Barnehagen låner skogområder av 2 gode naboer. Her har vi satt opp en stor gapahuk, laget lekeapparater i tauverk og etablert ildsteder som brukes hele året, og vi har en eventyrskog med grillhytte, lavvo, ildsted og noen lekeapparater i tauverk. Vi tilrettelegger for at alle barn skal få glede av å være ute og få gode opplevelser uansett alder og utvikling.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Limisvingen 6,3721 Skien
Vis i kart

46747044
limi@laringsverkstedet.no

91 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 475,-

Fokusområde for Limi Naturbarnehage

I Limi Naturbarnehage skal hvert barn erfare at de er verdifulle. Dette danner fundamentet for vår pedagogiske tankegang og vår hjertekultur. Gjennom å jobbe med hjertekultur skal vi skape en...

I Limi Naturbarnehage skal hvert barn erfare at de er verdifulle. Dette danner fundamentet for vår pedagogiske tankegang og vår hjertekultur. Gjennom å jobbe med hjertekultur skal vi skape en varm og inkluderende barnehage, der alle barn får gode muligheter til å utvikle seg sosialt gjennom lek og samspill, slik at de kan bli den beste utgaven av seg selv. Og ved å få mange gode naturopplevelser gjennom lek og erfaring med skog og mark utvikler barn et godt forhold til naturen og hverandre. Dette gir barn glede og lyst til å være mye ute, og de lærer hele tiden om det de opplever og ser rundt seg. Når vi bruker nærmiljøet på en aktiv måte, får barna flotte opplevelser med naturen og dens mystikk og forandringer. Vi skaper en atmosfære der alle blir inkludert og der vi har omsorg for hverandre.


Avdelinger

Edderkoppen

28 barn

3 - 6 år

Sommerfuglen

28 barn

3 - 6 år

Marihøna

18 barn

1 - 3 år

Humla

17 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Limi Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet