Lersbrygga

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 17:00

 • 106 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Lersbrygga er en 6-avdelings barnehage i Sande kommune. Vi startet opp 1. august 2012 og holdt til i midlertidige lokaler frem til åpning av ny barnehage 9. oktober 2017. Vi har verkstedrom som motorikk-, transport-, matte-, språk-, forsker-, hjerte-, kreativitetsrom som alle basene har tilgang til i løpet av uken. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser med nærhet til skog, vann, sykkelferdighetsløype, sykkelstier, turstier og idrettsbane.Barnehagen har leirplass med lavvo 5-10 min gange fra barnehagen. Lavvoen blir brukt 2-3 dager i uka. Leirplassen er utgangspunkt for lengre turer i smågrupper. Læringsverkstedet Lersbrygga har fokus på nærmiljø og fysisk aktivitet. I arbeidet med sosial kompetanse bruker vi Hjerteprogrammet til Læringsverkstedet og "Være sammen".

Fokusområde for Lersbrygga

Felles fokusområder i kommunen er;
-God oppvekst-tidlig innsats
-Språk
-Sosial kompetanse
-Ledelse
Disse satsningsområdene er hentet fra «Handlingsplan for barnehagen 2013-2017» som er gjeldende for private og kommunale barnehager i Sande kommune.

Måten vi arbeider for å ivareta visjonen til Sande kommune: «Alle skal ha minst en opplevelse av mestring hver dag» gjøres hos oss gjennom «Hjerteprogrammet» og «Være sammen». Vi arbeider etter «klare selv» metoden hvor barna skal kjenne på mestringsfølelse. Vi ønsker at barna skal sitte igjen med følelsen av de klarer noe og betyr noe.I tillegg til kommunens fokusområder har Læringsverkstedet Lersbrygga fysisk aktivitet og nærmiljø som hovedsatsningsområde.


I arbeidet med sosial kompetanse bruker vi hjerteprogrammet til Læringsverkstedet og Være sammen. I arbeidet med språk bruker vi Læringsverkstedet sitt materiale knyttet til dette fagområdet i rammeplanen og Sande kommune sitt språkhefte.

Felles fokusområder i kommunen er;

-God oppvekst-tidlig innsats

-Språk

-Sosial kompetanse

-Ledelse

Disse satsningsområdene er hentet fra «Handlingsplan for barnehagen 2013-2017» som er gjeldende for private og kommunale barnehager i Sande kommune.Måten vi arbeider for å ivareta visjonen til Sande kommune: «Alle skal ha minst en opplevelse av mestring hver dag» gjøres hos oss gjennom «Hjerteprogrammet» og «Være sammen». Vi arbeider etter «klare selv» metoden hvor barna skal kjenne på mestringsfølelse. Vi ønsker at barna skal sitte igjen med følelsen av de klarer noe og betyr noe.I tillegg til kommunens fokusområder har Læringsverkstedet Lersbrygga fysisk aktivitet og nærmiljø som hovedsatsningsområde.I arbeidet med sosial kompetanse bruker vi hjerteprogrammet til Læringsverkstedet og Være sammen. I arbeidet med språk bruker vi Læringsverkstedet sitt materiale knyttet til dette fagområdet i rammeplanen og Sande kommune sitt språkhefte.

Avdelinger

Blå

15 barn

1 - 3 år

Grønn

24 barn

3 - 6 år

Gul

16 barn

1 - 3 år

Lilla

17 barn

3 - 6 år

Oransje

19 barn

3 - 6 år

Turkis

15 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Lersbrygga

Dokumenter fra Læringsverkstedet