Velkommen til Langbølgen barnehage

Velkommen til Læringsverkstedet Langbølgen barnehage! Vi holder til i første etasje i en ny boligblokk på Munkelia. Munkelia t-banestasjon og holdeplassene til både buss nr 79 og 74 er like ved.

Vi åpnet for første gang i august 2019. Lokalene er fine og luftige, med fire avdelinger og tre verkstedrom. Vi har også et flott kjøkken tilrettelagt for pedagogisk aktivitet med barna.

Rett bak barnehagen ligger lysløypa og skogen. Det er kort vei til bibliotek, fotballbaner og akebakker på Lambertseter, Niffen på Nordstrand, skiløyper og husdyr på Ekeberg og Sagstua og Skullerudstua på Skullerud.

For mer informasjon og spørsmål kan dere gjerne ta kontakt med styrer Hilde Nordhagen. Mobil: 9177699 E-post: langbolgen@laringsverkstedet.no

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Mikrobølgen 25,1150 Oslo
Vis i kart

37071688
langbolgen@laringsverkstedet.no

72 barn
4 avdelinger
19 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 650,-

Styrer
Hilde Nordhagen

Fokusområde for Langbølgen barnehage

Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og tatt vare på. Det er slik hele vårt pedagogiske konsept er blitt til. Med lekende læring, samspill og mestring...

Vårt mål er at alle barn skal bli sett, hørt og tatt vare på. Det er slik hele vårt pedagogiske konsept er blitt til. Med lekende læring, samspill og mestring skal vi gi barna grunnlag til å utvikle seg, og bli den beste utgaven av seg selv. Lekende læring Barn leker for lekens egen del. Barnas lek er derfor den viktigste aktiviteten i våre barnehager. I leken lærer og erfarer barna samspill og sosiale ferdigheter, empati og selvfølelse. I Læringsverkstedet er lek selve grunnstammen i alle aktiviteter og vårt pedagogiske konsept. Samspill Vårt eget Hjerteprogram er selve hjertet i Læringsverkstedet. Samspill med andre er avgjørende for barns utvikling. Grunnlaget for omsorg, empati, forståelse og toleranse formes i barneårene. Hjerteprogrammet legger til rette for barnas utvikling, både som enkelt individer og som viktige medlemmer av fellesskapet. Relasjonskompetanse, som kjennskap til anerkjennende kommunikasjon og tilknytningsteorier skal være en naturlig del av arbeidet vårt inn mot Hjerteprogrammet og sosial kompetanse. Mestring Barnehagen skal gi barn troen på seg selv og andre. I Læringsverkstedet vil barna få utforske, leke, erfare og mestre, gjennom ulike muligheter og utfordringer. Hos oss skal alle barn oppleve å lykkes med noe, hver eneste dag. Hvert enkelt barn skal kjenne seg sett og anerkjent. Rammeplanen poengterer viktigheten av at barnehagen skal være en daglig arena for fysisk aktivitet. Et bærende element i vår pedagogikk er «lek og bevegelse» hvor vi fremmer barnas bevegelses-glede, motoriske- og sosiale kompetanse. Et godt måltid I samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag, har vi i Læringsverkstedet utarbeidet matkonseptet Et Godt Måltid, hvor vi har fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede.

Avdelinger

Orange

24 barn

3 - 6 år

Grønn

24 barn

3 - 6 år

Blå

12 barn

1 - 3 år

Gul

12 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Langbølgen barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet