Velkommen til Langaard barnehage

Læringsverkstedet Langaard barnehage er lokalisert i det gamle Conrad Langaard kvartalet midt mellom Bislett stadion og Oslo Met. Vi har 50 barn i alderen 1-6 år, fordelt på tre avdelinger, Hjertefabrikken, Fantasifabrikken og Eventyrfabrikken. Eventyrfabrikken, som er vår Storebarnsavdeling, er igjen inndelt i tre grupper: minigruppa, juniorgruppa og førskolegruppa. Vi har et fast personale på 13 ansatte (inkludert styrer). Barnehagen ble etablert i 2007, og har siden 2018 vært en del av Læringsverkstedet barnehager.

Læringsverkstedet Langaard er en liten barnehage med stort hjerte.

Det er et tett samarbeid mellom alle avdelingene, så både personalet og barna på alle våre fire avdelinger blir godt kjent med hverandre. I vår barnehage skal alle føle seg velkomne, det er rom for at alle skal kunne være seg selv. Hjertekultur er en viktig del av vår pedagogikk og vårt fokusområde er derfor Mangfold.

Barnehagens mattilbud.

Gjennom arbeid med Læringsverkstedets konsept «Et godt måltid» jobber vi for at måltidet skal være en god læringsarena for barna. Hos oss serveres det frokost, lunsj og 14-måltid med frukt hver dag. Barna får varmmat til lunsj fire dager i uka, som lages av vår fantastiske kjøkkemenmedarbeider. På fredager serveres det brød eller restemat til lunsj.Det legges til rette for allergier og mattradisjoner.

Rullerende friluftsgruppe, og turkultur

Vi kan med stolthet si at vi er bybarnehage med tilgang til naturen, da vi har en egen husmannsplass i Maridalen. Her har vi tilgang til flott natur og fine turområder, med mulighet for varierte aktiviteter og lek. Hytta på husmannsplassen ble pusset opp i 2019, og gir mulighet for husly ved dårlig vær og lave temperaturer. Hytta har innlagt strøm, kjøkken, bad med toalett og lekerom hvor det også er mulighet for å hvile. Storbarn reiser ukentlig til Grønvold med en rullende utegruppe. Området og hytta er også tilgjengelig for bruk av småbarn. Ellers har vi, grunnet nær beliggenhet til både trikk- og busstopp, alle byens turdestinasjoner og aktiviteter lett tilgjengelig. Både små og storbarn er derfor ofte ute på tur.

Åpningstider:

Vi har åpningstid fra 07:30-17:00. Barnehagen er stengt i uke 28 og 29, samt jul- og nyttårsaften. Vi stenger kl.12:00 onsdag før skjærtorsdag, og har redusert åpningstid i romjulen 08:00-16:00

Mandag — Fredag 07:30 — 17:00

Lille Bislett 28,0170 Oslo
Vis i kart

37071685
Langaard@laringsverkstedet.no

50 barn
3 avdelinger
13 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 600,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Jorunn Sveløkken

Behov for vikarer

Vi har behov for dyktige vikarer og tilkallingsvikarer. Er du interessert i å jobbe hos oss, følg denne linken:

https://app.jelpr.no/nb/vikar/sok-deg-til-arbeidsgiver?token=EAAAAJdNhOCt4SJ6MhJoHxYQGhlV9SKJlICa7oMDQMkJOsX10

Fokusområde for Langaard barnehage

Hos oss i Læringsverkstedet Langaard er det en viktig del av vår hjertekultur å fremme Mangfold. Hos oss skal barna oppleve at anerkjennelse for den de er, og at det...

Hos oss i Læringsverkstedet Langaard er det en viktig del av vår hjertekultur å fremme Mangfold. Hos oss skal barna oppleve at anerkjennelse for den de er, og at det er et trygt miljø hvor det er rom for hvert barns unike identitet, familie, funksjonsevne, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk, etnisitet, kultur, sosial status, språk, religion og livssyn. Vi ønsker å fremme mangfold og gjensidig respekt gjennom å fremme barns nysgjerrighet og undring over likheter og forskjeller. Barna skal møte trygge voksne som gjennom en åpen dialog motvirker skam og fremmedfrykt. Hos oss skal barna oppleve at de får like muligheter og at de alle er en like viktig del av det fellesskapet vi har her i Læringsverkstedet Langaard.

Vårt mål er å jobbe for at barna skal bli trygge i seg selv, se verdien i forskjellighet og møte andre mennesker med en positiv nysgjerrighet og forståelse. Vi vil med dette gi barna erfaring med at de alle har en viktig rolle inn i det fellesskapet de opplever i barnehagen, slik at de kan ta med seg denne holdningen inn i storsamfunnet. Dette mener vi er en viktig del av arbeidet med bærekraftig utvikling.

Vi markerer vårt satsningsområde gjennom regnbuesymbolikken til Pride. Regnbuen er et symbol på frihet, mangfold og fellesskap, hvor hvert av de ulike stripene har sin egen fargesymbolikk. Rødt står for livet, Orange for sunnhet, gul for sollys, grønn for natur, Blå symboliserer harmoni og lilla sjel. Denne symbolikken har vi gjort synlig gjennom regnbuetrappa, lokalisert i hjertet av barnehagen. Her henger også Hjertrud for å minne om at vi i Langaard har hjerte for alle.

Avdelinger

Fantasifabrikken

12 barn

1 - 3 år

Hjertefabrikken

10 barn

1 - 2 år

Eventyrskogen

28 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Langaard barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet