Læringsverkstedet Vestre Billingstad Naturbarnehage

Velkommen til Vestre Billingstad Naturbarnehage

Barnehagen åpnet august 2022 og har som mål at barna skal oppleve naturglede gjennom gode opplevelser og matglede i naturen. Vi er opptatt av å ivareta lokal kunnskap, og de mulighetene som finnes i nærmiljøet. Barnehagens beliggenhet med sitt mangfold på kollen av hjertet i et stort utbyggingsområde i Vestre Billingstad inviterer til bruk av naturen og området rundt. Barnehagen har egen kokk og serverer 2 måltider og frukt hver dag.

For at barna skal like å være ute, bli glad i naturen og ønske å ta vare på den, er det viktig at vi lar barna få oppleve naturens eventyrlige mangfold. Med engasjerte og entusiastiske voksne som elsker å være nysgjerrige ute, utvikler barna en genuin naturglede som de tar med seg resen av livet.

Naturenes eget spisskammers gir oss mulighet til å se sammenheng mellom mennesket og naturen. Vi sår og høster fra egen kjøkkenhage slik at barna får delta i hele prosessen fra jord til bord. Som naturbarnehage har vi fokus på naturens estetiske kvaliteter. Vi bruker naturen som kilde til sanselige opplevelser, og forholdet mellom menneske og natur har stor plass i det pedagogiske arbeidet.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Bergerveien 17,1396 Billingstad
Vis i kart

41316840
vestre.billingstad@laringsverkstedet.no

148 barn
8 avdelinger
40 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 700,-

Styrer
Jane Lien Grunnteig

Jane Lien Grunnteig

Har lang erfaring fra arbeid i barnehage, videreutdannelse fra BI og har vært styrer i Læringsverkstedet i 12 år

41316840
vestre.billingstad@laringsverkstedet.no

I Læringsverkstedet skal hvert barn hver dag erfare at de er verdifulle. Dette danner grunnlaget for vår pedagogiske tankegang, vår hjertekultur og vår kultur.

Gjennom gode naturopplevelser, lek og erfaringer i skog og mark, utvikler barn et godt forhold til naturen. Gode naturopplevelser vil sette gode spor og påvirke barna gjennom hele oppveksten. Dette vil gi barna lyst til å ta vare på naturen og dette kaller vi for naturglede.

Fokusområde for Vestre Billingstad Naturbarnehage

Natur, miljø og matglede

Natur, miljø og matglede

Avdelinger

Tusenfryd

24 barn

3 - 6 år

Gullstjerne

24 barn

3 - 6 år

Furukroken

15 barn

1 - 3 år

Bjørkeskogen

15 barn

1 - 3 år

Granlia

16 barn

1 - 3 år

Rådyrtoppen

15 barn

1 - 3 år

Revehiet

15 barn

1 - 3 år

Harekroken

24 barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Vestre Billingstad Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet