Velkommen til Mathopen barnehage

Mathopen Barnehage er en nærmiljøbarnehage som ligger i naturrike omgivelser i Hilleren. I nærheten har vi Bekkarvika og Alvøskogen som blir flittig benyttet til å gi barna fysisk aktivitet og rike naturopplevelser.

I Mathopen Barnehage møter dere et barnehagemiljø med stort fokus på tillit, respekt og toleranse. Hos oss vil barnet ditt bli møtt av kompetente og kreative voksne, som arbeider for at alle barna i vår barnehage får en trygg og lekende hverdag. Innenfor vårt gjerde og våre vegger vil vi at alle skal trives, både som barn, foreldre og personale. Vi vet at god tilrettelegging for vennskap, lek og læring med tilstedeværende voksne, som kan ta vare på "øyeblikket", er viktig for at barna skal få gode utviklingsmuligheter.

Hos oss er barnet i fokus. Vi ønsker at alle barn skal oppleve at vi virkelig bryr oss om dem, at de er verdifulle, og at vi er glade for at akkurat de går i barnehagen vår. Vi mener at trivsel, trygghet, glede og et godt foreldresamarbeid er med på å gi barna våre gode barndomsminner.

Vi er en barnehage med plass til omlag 70 barn. Vi har to småbarnsavdelinger med barn i alderen 0-3 år, og to baser med barn fra alderen 3-6 år. Mer informasjon om de enkelte avdelingene/basene finner du oppe i hovedmenyen.

Mandag — Fredag 07:00 — 05:00

Kongsmyrveien 45, 5174 Mathopen, Norway
Vis i kart

93055191
mathopen@laringsverkstedet.no

0 barn
4 avdelinger
0 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 350,-

Avdelinger

Lambi

Litago

Lurvelegg

Lurifaks

Dokumenter fra Mathopen barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet