Læringsverkstedet Komsatoppen DoReMi

Velkommen til Komsatoppen DoReMi barnehage

Læringsverkstedet Komsatoppen DoReMi barnehage ligger i flotte omgivelser midt i Komsa og er plassert midt mellom øst og vest i Alta kommune.

Vi har hele komsaområdet som tumleplass, og er mye ute og på tur og har et stort turområde vi bruker til alle årstider.

Vi er den eneste musikkbarnehagen i Finnmark hvor vi har musikk som profil og bruker musikk i alle våre aktiviteter. Musikkaktivitetene skal alltid ha lekepreg, og det er gleden i leken og musikken som skal være drivkraften. I tillegg benytter vi dette spesielt opp mot språk, matematikk og vennskap i barnehagen. 💚

Vårt hovedmål er at barna skal oppleve, utforske, leke, fremføre, mestre og sanse musikken. De skal få mulighet til å oppleve gleden som musikk alene gir.

«Det musiske er det helhetlige. Den musiske hverdagen er en helhetlig hverdag. Det musiske mennesket er et menneske som benytter seg av hverdagens mange muligheter til skapende nærvær. Et menneske som er rikt på uttrykksmuligheter.»

Har du noen spørsmål eller om du vil komme på besøk i barnehagen? Ta gjerne kontakt med styrer, Gøril Andersen på mobil 47055787, eller kontakt oss på mail: Komsatoppen@laringsverkstedet.no.

Velkommen til oss! 😃

Mandag — Fredag 07:30 — 16:30

Komsahøyden 5,9511 Alta
Vis i kart

97570381
komsatoppen@laringsverkstedet.no

38 barn
3 avdelinger
12 ansatte

Pris: 0,-
Pris for mat: 400,-

Styrer
Gøril Elisabeth Kristiansen

LV Komsatoppen DoReMi barnehage

Avdelinger

Trompeten

15 barn

2 - 5 år

Klarinetten

13 barn

2 - 3 år

Tamburinen

10 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Komsatoppen DoReMi barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet