Læringsverkstedet Hjuksebø Naturbarnehage

Velkommen til Hjuksebø Naturbarnehage

Læringsverkstedet Hjuksebø Naturbarnehage holder til i Notodden kommune. Barnehagen ligger i et fredlig og svært barnevennlig område, godt gjemt for trafikk og støy med tilgang til flotte skogsområder. Vi har Hjuksebø Montesori skole som nærmeste nabo.

I Læringsverkstedet Hjuksebø har vi 1 avdeling med aldresblandet gruppe. Her har de yngste barna gode rollemodeller i de eldre og de eldre barna blir veldig gode på å vise omsorg for de yngre barna. Barna har mange aktiviteter på tvers av alder, men også grupper tilpasset alder og interesser. Vi har tilgang til gymsal som vi kan disponere ganske fritt. Her legger vi tilrette for sang og dans, fysisk utfoldelse og kreativ lek m.m.

Vi serverer to sunne og næringsrike måltider i løpet av dagen. Barna har sin egen lille grønnsakshage hvor de sår, vedlikeholder og høster avlingen sin. Personalet i barnehagen består av en flott gjeng med ulik fartstid og bakgrunn. Vi ønsker å vise dere at vi har hjerte for både barn og foreldre💗

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller lurer på noe 😊

Mail: sauarhagene@laringsverkstedet.no

Telefon: 91101160

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Breistevegen 46,3683 Notodden
Vis i kart


sauarhagene@laringsverkstedet.no

14 barn
1 avdelinger
4 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 475,-

Styrer
Lene Røyneberg

Lene Røyneberg

Hei, jeg heter Lene. Jeg er styrer i Læringsverkstedet Hjuksebø, og er utdannet barnehagelærer. På Hjuksebø jobber jeg sammen med en flott gjeng som hver dag ønsker å gi barna trygge relasjoner, ogde opplevelser og innholdsrike barnehagedager. Jeg jobber for at denne barnehagen skal være et godt sted å være for både barn, foreldre og ansatte. I barnehagen vår er det rom og aksept for alle, og alle skal få mulighet til å bli den beste utgaven av seg selv. Ta gjerne kontakt med meg om du har noe du lurer på!

911 01 160
sauarhagene@laringsverkstedet.no

Avdelinger

Hjuksebø

14 barn

1 - 6 år

Dokumenter fra Hjuksebø Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet