Velkommen til Haugtussa barnehage

Haugtussa Barnehage består av fire avdelinger inndelt etter alder. Vi har Småtussan fra 1-2 år, Lykketrolla fra 2-3 år. Trollungan 3-4 år og Skogtrolla fra 4-6 år. Tilsammen er vi 55 barn og 15 voksne. Vi ønsker at barnehagen vår skal være en spennende og god plass for barna å komme til. Barnehagen ligger sentralt til midt i Hauglia, med gåavstand til butikk, post, bank, skoler og bibliotek. Vi har kort veg til skog og fjell, sjø og fjære. Alt dette gir barnehagen gode muligheter til å benytte nærmiljøet i det daglige, som igjen gir barna mange muligheter for allsidige opplevelser og erfaringer.

Med rammeplanen og fokusområdene som grunnmuren i barnehagearbeidet, ønsker vi å tilrettelegge for at barna våre får et trygt og godt miljø sammen med andre barn og voksne. Barnehagelivet er starten på livet, og derfor er det viktig med trygge og gode rammer i hverdagen, og med aktive og glade voksne med hjerte for hvert enkelt barn.

Utelekeplassen er stor og består av tradisjonelle uteleker og en god del natur med forskjellige vegetasjon og underlag. Den unike uteplassen gir barna muligheter for bred bevegelseserfaring, og de har mulighet for å følge med årstidene på nært hold. Vi har også ei hytte på uteområdet. Her kan vi også tilrettelegge for formingsaktiviteter, eventyrstund og hvile.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:45

Trollstien 11, 6440 Elnesvågen, Norway
Vis i kart

92864967
haugtussa@laringsverkstedet.no

80 barn
4 avdelinger
0 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 350,-

Avdelinger

Småtussene

20 barn

Lykketrolla

20 barn

Trollungene

20 barn

Skogtrolla

20 barn

Dokumenter fra Haugtussa barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet