Velkommen til Guldbergaunet barnehage

Barnehagen ligger sentralt til på Guldbergaunet i Steinkjer kommune og har mange områder i nærheten som vi bruker i hverdagen vår. Blant annet lekeplasser i nærheten, idrettsparken på Guldbergaunet, Rismelen, Martenshagen, Jernbaneparken, bysentrum og Bystranda. I tillegg har vi kino og aktivitetsrom/formingsrom i nabobygget, pluss bygd ei laftehytte.

Vi har også vår egen minibuss med godkjente barneseter som vi flittig bruker for å komme oss til steder lengre unna, som f.eks. Paradisbukta, Hoøya, skistadion, Henningvola, Midterfjellet og Mære landbruksskole.

Læringsverkstedet Guldbergaunet ønsker å være en kjønnsnøytral arbeidsplass der alle ansatte kan føle seg verdifulle og ha troen på egne egenskaper og evner. Vi har stor tro på at følelsen av samhold og glede i hverdagen gjør at vi ansatte yter og trives på arbeidsplassen vår. Dette mener vi bidrar til at vi gjør jobben vår på en best mulig måte; for barna. 💚

Barnehagen har åpent alle hverdager fra kl. 07.00 – 16.30.

Ta gjerne kontakt med barnehagen. 😊

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Grensevegen 2,7716 Steinkjer
Vis i kart

92415688
guldbergaunet@laringsverkstedet.no

56 barn
4 avdelinger
19 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 300,-

Styrer
Tor Erik Fjerdingen

Tor Erik Fjerdingen

Utdannet barnehagelærer ved DMMH. Har jobbet i kommunale barnehager i Malvik kommune og Steinkjer kommune før oppstart ved Guldbergaunet Førskole A/S, oppkjøpt av Læringsverkstedet i juni 2022. Har vært styrer siden 2009.

924 15 688
guldbergaunet@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Guldbergaunet barnehage

Friluftsliv er et av de største satsingsområdene ved Læringsverkstedet Guldbergaunet, fokus på et aktivt uteliv. Lang erfaring har vist at det å være på tur er bra både for barn...

Friluftsliv er et av de største satsingsområdene ved Læringsverkstedet Guldbergaunet, fokus på et aktivt uteliv. Lang erfaring har vist at det å være på tur er bra både for barn og voksne. Da er det viktig med mange, gode og populære turmål både sommer og vinter. Vi er så heldige og bo i en kommune der det er mange og gode turmål fra før, samtidig som vi har fått i stand noen selv. Ting som vi legger stor vekt på er allsidige turmål, passe avstand, at ungene skal lære litt når de er på tur, og at ungene trives og har det moro slik at de får lyst til å være med oss neste gang. Når barna er på tur, får de god trening i det å gå på tur! De store fordelene vi ser med å være med på tur er blant annet: Ungene blir glade i naturen, mindre konflikter, bedre motorikk (noe som øker selvtilliten), mindre utsatt for sykdom , utviklet kreativitet, økt konsentrasjonsevne og selvstendighet og at ungene holder seg i god fysisk form. Selv om vi vektlegger frileiken på turer, motiverer også barna til å observere det de sanser (se, lytte, berøre, lukte) Ved ordtaket "kjennskap er vennskap" i ryggen, ser vi det som særdeles viktig at ungene får anledning til å møte naturen - gjøre oppdagelser og erfaringer med alle sanser, i ro og mak og ut fra egne forutsetninger. Vi ønsker å lære dem å bli glad i naturen og lære å ta vare på naturens mangfold. Vi har egen minibuss med godkjente barnestoler som vi ofte bruker for å komme oss litt lengre unna enn nærområde vårt. Steinkjer skistadion, Midterfjellet, Henningvola, Hoøya, med mer.

Avdelinger

Knerten

10 barn

1 - 3 år

Knøttene

12 barn

1 - 3 år

Tertitten

22 barn

3 - 5 år

Utegruppa

12 barn

5 - 6 år

Dokumenter fra Guldbergaunet barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet