Læringsverkstedet Grønnlia Naturbarnehage

Velkommen til Grønnlia Naturbarnehage

Velkommen til Grønnlia Naturbarnehage!

En aktiv barnehagehverdag.

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser i bygda Håkvik, cirka 15 minutter kjøring fra Narvik sentrum. Nærhet til skog, elv, fjell, fjære og idrettsanlegg gir svært allsidige muligheter for aktiviteter rett utenfor barnehagen.

Bak barnehagen ligger en grillhytte og en flott skog som blir flittig brukt. Her finnes det utfordringer i fleng for barna i form av klatring, friluftsliv og diverse naturopplevelser. I maurtuaskogen rett utenfor barnehagen har vi bålplass, der vi kan spise mat og kose oss ute til alle årstider. Vi har mange fine referanseområder i nærheten som brukes i forbindelse med turer.

Fra tidligere å ha dyr og dyrestell som inngikk i det pedagogiske opplegget i barnehagen, endret vi høsten 2016 profil. Ved eierskifte i desember 2021 så valgte vi å gå inn som Naturbarnehage. Dette har gitt oss en ny dimensjon som vi progressivt jobber oss mot. Med fokus på og ta Naturen inn i området vårt så ønsker vi glidende overganger der barna skal få lov til å utfolde seg med kroppen gjennom sanseapparatet sitt.

Grønnlia barnehage ble etablert i 2007. Siden den gang har barnehagen gradvis økt sin kapasitet. Fra å være en 1 avdelings barnehage som holdt til på gården, har vi i dag 5 avdelinger fordelt på 90 plasser i et flott nytt bygg.

Ta gjerne kontakt for å komme på besøk eller for å få mer informasjon om oss.

Telefon: 95795355

Mail: gronnlia@laringsverkstedet.no

Mandag — Fredag 07:30 — 16:30

Buveien 61,8521
Vis i kart

95795355
gronnlia@laringsverkstedet.no

69 barn
5 avdelinger
17 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 300,-

Styrer
Renée Gravseth

Renée Gravseth

Jeg startet som styrer i Grønnlia 1. juni 2023. Jeg har 21 års erfaring fra barnehage og var ferdig utdannet barnehagelærer i 2009. Barn og barnehage ligger mitt hjerte nært og jeg brenner for yrket.

95795355
gronnlia@laringsverkstdet.no

Fokusområde for Grønnlia Naturbarnehage

Det er viktig med gode naturopplevelser for å bli glad i naturen, og finne gleden over de nære ting. Alle avdelingene skal jobbe med naturbrillene på i alle Rammeplanens fagområder...

Det er viktig med gode naturopplevelser for å bli glad i naturen, og finne gleden over de nære ting. Alle avdelingene skal jobbe med naturbrillene på i alle Rammeplanens fagområder. Vi skal bruke naturen aktivt for å stimulere alle sansene, bli kjent med naturens muligheter, skape gode naturopplevelser og lære å bruke og respektere de verdifulle ressursene naturen representerer. I Grønnlia skal barna oppleve gode naturopplevelser,erfare naturglede, matglede og naturen som leke- og læringsarena.

Vi går turer i nærområdet og benytter oss av det flotte uteområdet vi har inenfor gjerdet i barnehagen. Vi har vår egen skog, inngjerdet med en flott grillhytte vi kan bruke i hverdagen. Planen fremover er å etablere en utegruppe på tvers av avdelingene, og med grillhytta som samlingspunkt. En slik utegruppe kan være ute hele dagen, hver dag, og utforske naturen gjennom lek og undring.

Rett utenfor gjerdet har vi etablert et flott referanseområde, hvor særlig de yngste barna kan få god kjennskap til naturen. Her er vennskapsdisser, klatrenett, gapahuk og en flott bålplass for å lage mat ute.

Avdelinger

Gåse våse

17 barn

2 - 6 år

Ande Vande

18 barn

3 - 6 år

Gasse Vasse

16 barn

2 - 6 år

Hane Pane

9 barn

1 - 3 år

Høne Pøne

9 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Grønnlia Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet