Velkommen til Grønnlia naturbarnehage

Velkommen til Grønnlia Naturbarnehage!

En aktiv barnehagehverdag.

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser i bygda Håkvik, cirka 15 minutter kjøring fra Narvik sentrum. Nærhet til skog, elv, fjell, fjære og idrettsanlegg gir svært allsidige muligheter for aktiviteter rett utenfor barnehagen.

Bak barnehagen ligger en grillhytte og en flott skog som blir flittig brukt. Her finnes det utfordringer i fleng for barna i form av klatring, friluftsliv og diverse naturopplevelser. I maurtuaskogen rett utenfor barnehagen har vi bålplass, der vi kan spise mat og kose oss ute til alle årstider. Vi har mange fine referanseområder i nærheten som brukes i forbindelse med turer.

Fra tidligere å ha dyr og dyrestell som inngikk i det pedagogiske opplegget i barnehagen, endret vi høsten 2016 profil. Ved eierskifte i desember 2021 så valgte vi å gå inn som Naturbarnehage. Dette har gitt oss en ny dimensjon som vi progressivt jobber oss mot. Med fokus på og ta Naturen inn i området vårt så ønsker vi glidende overganger der barna skal få lov til å utfolde seg med kroppen gjennom sanseapparatet sitt.

Grønnlia barnehage ble etablert i 2007. Siden den gang har barnehagen gradvis økt sin kapasitet. Fra å være en 1 avdelings barnehage som holdt til på gården, har vi i dag 5 avdelinger fordelt på 90 plasser i et flott nytt bygg. Avdelingene er som følgende

  • Gåse våse (3-6 år)
  • Ande Vande (3-6 år)
  • Gasse Vasse(3-6år)
  • Hane Pane (0-3 år)
  • Høne Pøne (0-3 år)

Mandag — Fredag 07:30 — 16:30

Buveien 61,8521
Vis i kart

92924172
gronnlia@laringsverkstedet.no

78 barn
5 avdelinger
17 ansatte

Pris: 3050,-
Pris for mat: 200,-

Kenneth er styrer av Grønnlia Naturbarnehage. Han har mange års erfaring fra tidligere jobber innen rådgiverstillinger. Han har også utdanning fra reiseliv og hotellbransjen i tillegg til barnehagelærer utdanning. Selv om han sitter mye på kontoret så trives han aller best ute sammen med barn og ansatte. Der har man mulighet til å være med på alt det som er morro. På fritiden liker han å være aktiv sammen med barna sine og drive med favoritt hobbyene sine som blant annet, stå på ski, gå på skøyter og løpe i skog og mark. Hans kontor finn dere midt mellom avdeling Gasse Vasse og Ande Vande.

91924172
gronnlia@laringsverkstdet.no

Avdelinger

Gåse våse

18 barn

3 - 6 år

Ande Vande

17 barn

3 - 6 år

Gasse Vasse

16 barn

2 - 6 år

Hane Pane

18 barn

Høne Pøne

9 barn

Dokumenter fra Grønnlia naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet