Læringsverkstedet Kristiansund Idrettsbarnehage

Velkommen til Kristiansund Idrettsbarnehage

Kristiansund Idrettsbarnehage finner du som en del av Nordvesthallen og nærmeste nabo til Atlanten stadion, Badeland, Kunstisbanen, Lasken badeplass og Folkeparken i Kristiansund, nærmere bestem Goma/Stortua.

Idrettsbarnehagen har økt fokus på aktive barn i en sunn kropp. Barna får utfolde seg gjennom lek, idrett og bevegelse. Vår visjon er "Lek og bevegelse". Vi skal bygge en kultur hvor lek og læring skal forgå ved fysisk aktivitet. Vi byr på oss selv og har det moro. Samtidig har vi klare mål og kraft til å nå dem. Vårt mål er sammen å skape en sosial læringsarena som setter gode spor. Med egen kokk sørger vi for sunn og næringsrik mat til aktive barn. Varmmåltid hver dag. Vi er en avdelingsbarnehage med 7 avdelinger som er delt inn etter alder, fordelt på to etasjer.

Barnehagen ligger i et område der vi bruker nærområdet som synergieffekt av hva vi har å by på, her er det bare fantasier som kan sette begrensninger.

Et Godt Måltid er et av Læringsverkstedets fanesaker og fordelene med å ha ansatt egen kokk får vi vist ekte matglede og variert kosthold gjennom hele uken.

Frokos klokken 8.00 med havregrøt, smøremåltid og forskjellige kornblandinger. Lunsjen klokken 11.00 er alltid varmmåltid. Til ettermiddagmåltidet serveres det frukt/smøremåltid ca klokken 14.00.

Hovedtelefon er 977 08 010

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Mildred Didriksensvei 1,6511 Kristiansund N
Vis i kart

97708010
kristiansund@laringsverkstedet.no

90 barn
7 avdelinger
33 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 670,-

Styrer
Terje Hammerås

Terje Hammerås

Terje er daglig leder i barnehagen vår og har jobbet her siden åpningen i 2007. Med over 30 års fartstid er det mye kompetanse som har samlet seg over tid. Terje er utdannet barnehagelærer ved Høgskolen i Volda med fordypning i Organisasjon og Ledelse. Videreutdanning ved Høgskolen i Oslo i faget Kropp, Bevegelse og Kosthold. Sammen med et velfungerende team har barnehagen mye kompetanse som skal bygge en kultur hvor lek og læring gjennom fysisk aktivitet. Vårt mål er sammen å skape en sosial læringsarena som setter varige spor.

92608018
kristiansund@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Kristiansund Idrettsbarnehage

Vennskap og sosial kompetanse er vårt fokusområde og vi jobber da for en felles hjertekultur hos oss. Sammen med Lek og Bevegelse skal vi danne grunnlaget for gode framtidige samfunnsborgere.

Vennskap og sosial kompetanse er vårt fokusområde og vi jobber da for en felles hjertekultur hos oss. Sammen med Lek og Bevegelse skal vi danne grunnlaget for gode framtidige samfunnsborgere.

Avdelinger

Micromus

12 barn

1 - 2 år

Hinkeland

17 barn

4 - 5 år

Klappeland

13 barn

1 - 2 år

Krypeland

12 barn

2 - 3 år

Maximus

18 barn

5 - 6 år

Medimus

9 barn

3 - 4 år

Trampeland

9 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Kristiansund Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet