Velkommen til Konfektfabrikken barnehage

Konfektfabrikken er en 4 avdelings barnehage som åpnet i august 2014. Barnehagen har lyse, luftige lokaler og er utstyrt med verkstedsrom til hvert fagområde. Hvert verkstedsrom består av flere stasjoner, slik at barna får utfolde seg innen fagområdene fra en mengde ulike vinkler. Det er gøy å blant annet leke butikk hos TelleTarik på matterommet, ha hinderløype med LekeLiv & BevegElse på motorikkrommet eller UteMons ut i nærmiljøet, leve seg inn i eventyrverdenen med RimeRolf på språkrommet, boltre seg i kreative materialer hos FargePaletta på formingsrommet og ikke minst skape begeistringssmitte og hjertekultur sammen med Hjertrud på hjerterommet, avdelig, i garderoben og ellers der vi er sammen.

Alle barn er ute og leker hver dag og boltrer seg enten i bakgården eller i nærmiljøet.

Det serveres varmmåltid fra vår egen Et godt måltidansvarlig, som også har pedaogogiske opplegg sammen med barna på kjøkkenet.

Barna sover ute i egne vogner med en voksen vognvakt gjennom hele sovetiden.

Barnehagen ligger sentralt på Grünerløkka/ Rodeløkka med gode forbindelser til kollektiv trafikk, og er nærmeste nabo til Freia sjokoladefabrikk.

Beboere i Sameiet Konfektfabrikken 1-4 har prioritet ved opptak.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Stockholmsgate 7,0566 Oslo
Vis i kart

41312202
konfektfabrikken@laringsverkstedet.no

64 barn
4 avdelinger
16 ansatte

Pris: 3050,-
Pris for mat: 300,-

Fokusområde for Konfektfabrikken barnehage

Et av Læringsverkstedets løfter til barna, er at «jeg har hjerte for deg, så du kan bli den beste utgaven av deg selv». Med dette menes at ikke alle kan...

Et av Læringsverkstedets løfter til barna, er at «jeg har hjerte for deg, så du kan bli den beste utgaven av deg selv». Med dette menes at ikke alle kan bli verdensmestere i alt, men at alle har et potensiale for å utvikle sine ferdigheter, sin personlighet og sine positive egenskaper, og det skal vi som voksne i Læringsverkstedet Konfektfabrikken hjelpe dem med å gjøre. Vi skal hjelpe barna til å bli den beste utgaven av seg selv. For å få til dette, må vi gi barna et best mulig grunnlag for å danne seg et godt selvbilde, et godt forhold til egen kropp og utvikle en god fysisk og psykisk helse. Vi kommer derfor til å ha fokus på både kroppens utside, innside og følelsesside. I år er barnehagens hovedsatsningsområde: Hjerteprogrammets første lag- «Jeg er meg og jeg er ok.» MÅL: Barna skal ha et positivt forhold til seg selv, og tro på egen evne. • Grunnleggende trygghet • Et realistisk selvbilde og opplevelse av å være verdifull • Et modig hjerte som har pågangsmot til å lære- selv når det er strevsomt. Vi jobber videre ut i fra repitisjonsprinsippet da vi har sett hvor viktig arbeidet med å snakke med barn om følelser, kropp, seksualitet og grenser er, og ser styrken i å ha jobbet med å gi barna kunnskap om og glede over egen kropp, styrke deres selvbilde og forebygge vold og seksuelle overgrep. Vi vil blant annet bruke Hjerteprogrammets 3 hjertelag og "Handlingsplan mot mobbing" som verktøy.

Avdelinger

Orange

19 barn

3 - 6 år

Grønn

19 barn

3 - 6 år

Blå

13 barn

1 - 3 år

Gul

13 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Konfektfabrikken barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet