Velkommen til Knerten barnehage

Læringsverkstedet Knerten ligger sentralt i bydelen Rønvik i Bodø. Barnehagen er organisert med to avdelinger, Keiservarden og Linken, med barn fra 1-6 år på begge avdelingene. Barnehagen er ivrig bruker av naturen og nærmiljøet rundt barnehagen. I år har vi svømmeopplæring en gang i uka i Nordlandsbadet for 4- og 5-åringene.

Hos oss satser vi på matglede hos barn og vi arbeider aktivt med Læringsverkstedets konsept "Et godt måltid". Vi tilbereder varmmat sammen med barna tre ganger i uka i form av supper, havregrøt, fisk, kjøtt og vegetar-retter. Alt laget fra bunnen. For informasjon og spørsmål kan dere ta kontakt med styrer Mette Seljenes på telefon 412 14 552 eller send oss en mail.

Mandag — Fredag 07:00 — 16:30

Fjellveien 56,8011 Bodø
Vis i kart

41214552
knerten@laringsverkstedet.no

38 barn
2 avdelinger
11 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 350,-

Fokusområde for Knerten barnehage

I vår barnehage er vi opptatt av barns sosiale kompetanse, selvstendighet og mestring. Vi har et stort fokus på gode relasjoner både mellom barn og ansatte, barn-barn og ansatte-foreldre. Læringsverkstedets...

I vår barnehage er vi opptatt av barns sosiale kompetanse, selvstendighet og mestring. Vi har et stort fokus på gode relasjoner både mellom barn og ansatte, barn-barn og ansatte-foreldre. Læringsverkstedets hjerteprogram er aktivt i bruk. Her lærer vi om egne følelser, vennskap og hvordan vi kan ha hjerte for verden. Siden 2020 har vi vært deltakere i den nasjonale satsningen Inkluderende barnehage - og skolemiljø sammen med andre barnehager og skoler i Bodø. Dette er en kompetanseutvikling i forhold til mobbing og krenkelser.

Vi arrangerer lavvouke for de eldste barna to uker i året. Da tilbringer de hele sin uke i skogen med en lavvo som tilholdssted. Dette er et arrangement som er svært populært blant barna! Vi har også svømmeopplæring i Nordlandsbadet for 4 - og 5-åringene. Dette er et tilbud vi har hatt de 3 siste årene, og som vi har hatt stor suksess med. Vi sender barn på skolen som er svært trygge i vann!

I vår barnehage satser vi på "Et godt måltid" som er Læringsverkstedets matkonsept. Her er det fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede. Vi jobber spesielt med selvstendighet og mestring i måltidet. Vi serverer varmmat tre ganger i uka - der barna deltar i matlagingen.


Avdelinger

Keiservarden

20 barn

1 - 6 år

Linken

18 barn

1 - 6 år

Dokumenter fra Knerten barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet