Knerten

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 38 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  350,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet Knerten ligger sentralt i bydelen Rønvik i Bodø. Barnehagen er organisert med to avdelinger, Keiservarden og Linken, med barn fra 1-6 år på begge avdelingene. Barnehagen er ivrig bruker av naturen og nærmiljøet rundt barnehagen. I år har vi svømmeopplæring en gang i uka i Nordlandsbadet for 4- og 5-åringene.

Hos oss satser vi på matglede hos barn og vi arbeider aktivt med Læringsverkstedets konsept "Et godt måltid". Vi tilbereder varmmat sammen med barna tre ganger i uka i form av supper, havregrøt, fisk, kjøtt og vegetar-retter. Alt laget fra bunnen. For informasjon og spørsmål kan dere ta kontakt med styrer Mette Seljenes på telefon 412 14 552 eller send oss en mail.

Fokusområde for Knerten

Vi har utvidet vår satsning på natur og uteliv i form av en turgruppe for barna i alderen 3-5 år. To ganger i året arrangerer vi lavvouke for de eldste...

Vi har utvidet vår satsning på natur og uteliv i form av en turgruppe for barna i alderen 3-5 år. To ganger i året arrangerer vi lavvouke for de eldste barna. I vår barnehage satser vi på "Et godt måltid" som er Læringsverkstedets matkonsept. Her er det fokus på kortreist, hjemmelaget og sunn mat, mattradisjoner, matkultur og matglede. Vi jobber spesielt med selvstendighet og mestring i måltidet. Vi serverer varmmat tre ganger i uka - der barna deltar i matlagingen.

Læringsverkstedet Knerten har relasjonskompetanse som hovedsatsning i år. I arbeidet med barna bruker vi Læringsverkstedets Hjerteprogram aktivt, der samtalene blant annet handler om hvordan vi kan være en god venn. I personalgruppen øker vi kunnskapen om relasjonskompetanse i form av kurs, gruppearbeid og refleksjoner. Fra januar 2020 er vi med i satsningen Inkluderende barnehage - og skolemiljø sammen med andre barnehager og skoler i Bodø. Dette er en kompetanseutvikling for barnehager, skoler, myndighet og eiere om mobbing og andre krenkelser.

Avdelinger

Keiservarden

20 barn

1 - 6 år

Linken

18 barn

1 - 6 år

Dokumenter fra Knerten

Dokumenter fra Læringsverkstedet