Læringsverkstedet Knapstad

Velkommen til Knapstad barnehage

Læringsverkstedet Knapstad Barnehage er en liten og oversiktlig barnehage som har en veldig fin plassering i forhold til jernbanestasjonen.
Læringsverkstedet Knapstad barnehagen holder til i en ombygget enebolig - et steinkast fra Knapstad stasjon i Indre Østfold kommune. Rundt huset har vi en stor hage/utelekeplass med frukttrær, bærbusker, kjøkkenhage. Vi legger vekt på å ha gode relasjoner mellom barn – barn, barn – voksen, voksen – voksen. Vi ser på hvert enkelt barn - uansett alder og/eller utvikling som et likeverdig menneske som skal møtes med anerkjennelse og respekt. I personalgruppa har vi mye humor og glede, og vi har fått tilbakemeldinger på at vi er gode på foreldresamarbeid.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Knapstadveien 17,1823 Knapstad
Vis i kart

95484198
knapstad@laringsverkstedet.no

29 barn
2 avdelinger
8 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 460,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Hanna Ruud Søtorp

Hanna Ruud Søtorp

Hun har jobbet i barnehage siden 2013. I 2017 ble hun ferdigutdannet barnehagelærer. 1.august 2023 startet hun som styrer i Knapstad barnehage. Hanna jobber 50% på kontoret og 50% på avdeling, noe som hun syns er en unik måte å få møte foreldre og barn på en bedre måte enn kun å sitte på kontoret. Det er også en god måte å se hvordan hverdagen til de ansatte er og se hvor fantastiske stunder og opplevelser de skaper for hverandre og ikke minst barna! Noe av det hun syns er viktig er godt foreldresamarbeid, gode relasjoner barn-voksen, barn-barn og voksen-voksen.

95484198
knapstad@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Knapstad barnehage

2023-2024 er vårt fokusområde lek og relasjoner. I lek dannes det relasjoner blant barn-barn og barn-voksen. Det vi gjør for å oppnå god lek er å legge til rette for...

2023-2024 er vårt fokusområde lek og relasjoner.

I lek dannes det relasjoner blant barn-barn og barn-voksen. Det vi gjør for å oppnå god lek er å legge til rette for at det fins materialer, leker i god stand, definerte og udefinerte leker, stoff, lekemiljø som er definert og udefinert.

Det er tid til mye lek hos oss i Knapstad barnehage og de voksne er bevisst på lekens betydning for barns utvikling og hvordan det skaper gode relasjoner. For å oppnå gode relasjoner gjennom lek er vi der for å støtte de når det trengs, støtte barns utforskning i leken, hjelpe alle barn som trenger det inn i lek, være med på leken og hjelpe barn å få verktøy til å kunne klare å holde seg i lek, lære seg å mekle, godta endringer i lek, gi hverandre rom for å være med å bestemme og endre leken sammen.

Barn som har god sosial kompetanse og er gode lekere har verktøyene for å klare seg godt videre i livet etter barnehagen. Dette er noe vi ønsker at alle barn skal få muligheten til å oppnå gjennom de årene i vår barnehage.

Avdelinger

Fugleredet

20 barn

2 - 6 år

Maurtua

9 barn

Dokumenter fra Knapstad barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet