Læringsverkstedet Ilseng

Velkommen til Ilseng barnehage

Læringsverkstedet Ilseng holder til på Ilseng, i Stange kommune, der Svartelva bukter seg rundt oss. Vi har 3 avdelinger; Nøtteliten med barn fra 0-2 år, og Maurtua og Bolla Pinnsvin med barn fra 2-6 år. Vi har et vakkert nærområde med Ilsengstiene som er kåret til Norges beste turstier.

Vi arbeider temabasert og har fokus på mindre barnegrupper i vårt pedagogiske arbeid. Leken står i fokus og er det viktigste som skjer i barnehagen.

Alle avdelingene har tydelige lekesoner som barna kan utvikle leken sin, og finne trygghet i. Samt at vi har et stort fellesrom hvor vi har fellessamlinger med dramatisering, dans, bevegelse og hinderløype f.eks.

Utelek er for oss veldig viktig, det at barna får utfolde seg kroppslig vil gi de en solid grunnmur i livet. Og her har vi et flott lekeområde med aktivitetsløype, sykkelsti, huskestativer, sandkasser, skliehus og vipper/dumper. Nøtteliten har også et avgrenset område de kan velge å være for seg selv i, med nye lekeapparater i 2022. Og så har vi stubbeland i tillegg, med stor akebakke og grillhytte. Alt ligger til rette for at barnet ditt skal stortrives hos oss.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:30

Jønsbergvegen 55,2344 Ilseng
Vis i kart

92639253
Ilseng@laringsverkstedet.no

63 barn
3 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 350,-

Styrer
Rita Nordbakken

Fokusområde for Ilseng barnehage

Læringsverkstedets visjon er Vi får verdens viktigste verdier til å vokse. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den...

Læringsverkstedets visjon er Vi får verdens viktigste verdier til å vokse. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er.

Og nettopp våre verdier ligger til grunn for det arbeidet vi gjør for - og sammen med barna og foresatte. Hos oss skal alle bli sett og hørt.

Vi mener at det er folka som gjør barnehagen; barna, foresatte og ansatte. Hos oss vil dere møte glade og engasjerte ansatte med lang erfaring, som tør å by på seg sjøl. Vi har fokus på vennskap og trygghet, og vi møter barna med interesse og engasjement. Her i huset er det mye latter og humor.

Vi har fast tema om "Kroppen er min" årlig, der barna lærer om egne og andres grenser, hva er lov eller ikke, begreper og navn på kroppsdeler og kroppens funksjoner bl.a.

Avdelinger

Nøtteliten

15 barn

Bolla Pinnsvin

24 barn

2 - 6 år

Maurtua

24 barn

2 - 6 år

Dokumenter fra Ilseng barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet