Læringsverkstedet Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Velkommen til Hinkenhopp Idrettsbarnehage

HinkenHopp idrettsbarnehage er en fireavdelings barnehage med tilsammen 64 barn. Barnehagen ligger på Greåker i Sarpsborg kommune. HinkenHopp er en konspetbarnehage og konseptet vårt er idrett. Hovedfokuset vårt er fysisk aktivitet og sunt kosthold, og hverdagene våre er preget av mye fart og morro. Stadig nye opplevelser og overraskelser for både store og små i løpet av en måned. I vårt arbeid med barna er opplevelse, lekende læring, samspill og mestring viktig, og konkurranse er ikke et tema hos oss. Vi bruker skogen på Opstad flittig, og alle avdelingene har sin faste turdag. På kjøkkenet vårt har vi en matansvarlig som serverer oss deilig, sunn mat. "Et aktivt barn i en sunn kropp".

Mandag — Fredag 06:45 — 16:45

Grålumveien 61,1718 Greåker
Vis i kart

41211713
hinkenhopp@laringsverkstedet.no

64 barn
4 avdelinger
18 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Følg oss på Instagram

Styrer
Merete Pedersen

Merete Pedersen

Fokusområde for Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Fysisk aktivitet er et av satsingsområdet til Idrettsbarnehagen HinkenHopp. Vi jobber aktivt for å gjøre barnehagen til et sted hvor idrett og fysisk aktivitet blir en naturlig del av hverdagen.Vi...

Fysisk aktivitet er et av satsingsområdet til Idrettsbarnehagen HinkenHopp. Vi jobber aktivt for å gjøre barnehagen til et sted hvor idrett og fysisk aktivitet blir en naturlig del av hverdagen.Vi ønsker å presentere barna for mange ulike idretter. Vi er så heldige at vi har fått et samarbeid med flere lokale idrettslag som er til hjelp og inspirasjon for både barn og voksne i barnehagen. Idrettene har vi valgt å fordele slik at barna blir presentert for et utsnitt hvert år. Aktivitetene er tilpasset de ulike aldersgruppene og har en naturlig progresjon. 0-2 åringene har fokus på kroppsbeherskelse og balanse. 3 åringene har ridning, lek med ball, turn og friidrett. 4 åringene har ballferdigheter knyttet opp mot håndball, innebandy og fotball, vanntilvenning, friidrett og skøyter. 5 åringene har klatring, bryting, ishockey, orientering, ballferdigheter, karate og ulike aktiviteter med elever fra toppidrettslinjen på St. Olav videregående skole. Ved siden av alle idrettene har vi en flott plass i skogen med gapahuk og bålplass som de store avdelingene bruker hver uke. Vi bruker også gymsalen på Greåker videregående skole hver fredag der barna har lek og fysisk aktivitet. I barnehagen har vi et flott aktivitetsrom som hver avdeling har fast hver uke. Der har vi tjukkas, trampoline, tauhuske, hinderløyper i mange varianter, baller, rokkeringer og masse annet moro. "Et aktivt barn i en sunn kropp"

Avdelinger

Supersnurr

18 barn

3 - 4 år

Krabbeliten

12 barn

1 - 2 år

Hoppetrollet

15 barn

2 - 3 år

Tusensprett

19 barn

4 - 5 år

Dokumenter fra Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet