Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:45 — 16:45

 • 62 barn

 • Pris

  3235,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Vi er en fireavdelings barnehage med hovedfokus på fysisk aktivitet og sunt kosthold. Hverdagene våre er preget av mye fart og morro. Stadig nye opplevelser og overraskelser for både store og små i løpet av en måned. I vårt arbeid med barna er opplevelse, samhold og mestring viktig. "Et aktivt barn i en sunn kropp"

Fokusområde for Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Fysisk aktivitet er et av satsingsområdet til Idrettsbarnehagen HinkenHopp. Vi jobber aktivt for å gjøre barnehagen til et sted hvor idrett og fysisk aktivitet blir en naturlig del av hverdagen.Vi...

Fysisk aktivitet er et av satsingsområdet til Idrettsbarnehagen HinkenHopp. Vi jobber aktivt for å gjøre barnehagen til et sted hvor idrett og fysisk aktivitet blir en naturlig del av hverdagen.Vi ønsker å presentere barna for mange ulike idretter. Vi er så heldige at vi har fått et samarbeid med flere lokale idrettslag som er til hjelp og inspirasjon for både barn og voksne i barnehagen. Idrettene har vi valgt å fordele slik at barna blir presentert for et utsnitt hvert år. Aktivitetene er tilpasset de ulike aldersgruppene og har en naturlig progresjon. 0-2 åringene har fokus på kroppsbeherskelse og balanse. 3 åringene har ridning, lek med ball, turn og friidrett. 4 åringene har ballferdigheter knyttet opp mot håndball, innebandy og fotball, vanntilvenning, friidrett og skøyter. 5 åringene har klatring, bryting, ishockey, orientering, ballferdigheter, karate og ulike aktiviteter med elever fra toppidrettslinjen på St. Olav videregående skole. Ved siden av alle idrettene har vi en flott plass i skogen med gapahuk og bålplass som de store avdelingene bruker hver uke. Vi bruker også gymsalen på Greåker videregående skole hver fredag der barna har lek og fysisk aktivitet. I barnehagen har vi et flott aktivitetsrom som hver avdeling har fast hver uke. Der har vi tjukkas, trampoline, tauhuske, hinderløyper i mange varianter, baller, rokkeringer og masse annet moro. "Et aktivt barn i en sunn kropp"

Avdelinger

Humlesnurr

17 barn

3 - 4 år

Larveliten

12 barn

1 - 2 år

Skrukketrollet

16 barn

2 - 3 år

Tusenbeinet

17 barn

4 - 6 år

Dokumenter fra Hinkenhopp Idrettsbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet