Velkommen til Helgerød barnehage

Læringsverkstedet as, Helgerød barnehage tilbyr gode natur - og kulturopplevelser samt, et kompetent personale som anerkjenner og støtter det enkelte barn.Vi får verdens viktigste verdier til å vokse. Vår pedagogikk bygger på : omsorg, trygghet, respekt, tillit og et godt foreldresamarbeid. Vi skal stimulere barna til spontanitet, nysjerrighet og mestringsglede. Vår planlegging er målrettet og gir gode utviklingsmuligheter. Vi er fleksible og brukervennlige. Læringsverkstedet as. Helgerød barnehage holder til i to hus. På Klubbhuset, som vi leier av Helgerød Idrettslag, går barna som er 0-3 år. På Rønn, som ligger 2km nord for Klubbhuset, går barna som er 3-6 år. Begge hus ligger nær sjøen i naturskjønne omgivelser. Vi har tilgang på skog, sjø, idrettsanlegget med fotballbaner, ballbinge, tennisbane og lysløype. På Rønn har vi i tillegg til barnehagehuset ei stor gamme og en låve med god plass til gruppeaktiviteter i små rom og til lek i det store låverommet.

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Helgerødveien 210,3233 Sandefjord
Vis i kart

92618421
helgerod.styrer@laringsverkstedet.no

70 barn
5 avdelinger
21 ansatte

Pris: 3315,-
Pris for mat: 400,-

Fokusområde for Helgerød barnehage

Ved oppstart av vårhalvåret 2021 er vi fremdeles på gult nivå i Koronapandemien. Vi følger smittevernsreglene fra FHI med tilpasninger til det vi kan få til i barnehagen med normal...

Ved oppstart av vårhalvåret 2021 er vi fremdeles på gult nivå i Koronapandemien. Vi følger smittevernsreglene fra FHI med tilpasninger til det vi kan få til i barnehagen med normal åpningstid.

Vi har fått 3 nye paragrafer i Barnehageloven som tar for seg Barnehagens psykososiale miljø. Med god hjelp av "vår hjertekultur" med arbeidshefter fra Læringsverkstedet og et godt dokument fra Sandefjord Kommune skal vi jobbe for nulltoleranse av krenkelser og mobbing.

Denne våren vil vi ha fagområdene i fokus. Vi skal fordype oss i vår pedagogikk og progresjonsplaner. Det vil gi masse morsom lek og et godt læringsmiljø. Vi gleder oss!

Vi deltar hvert år i foreldreundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet, samt medarbeiderundersøkelse fra Læringsverkstedet som viser våre styrker og våre forbedringsområder.

Vi lager handlingsplaner og jobber hele året med å forbedre oss. Vi evalurer hele det pedagogiske arbeidet to ganger i året.
Avdelinger

Base Klubbhuset, avdeling Rød

9 barn

Base Rønn, avdeling Vest

21 barn

3 - 6 år

Base Rønn, avdeling Øst

21 barn

3 - 6 år

Base Klubbhuset, avdeling Blå

9 barn

2 - 3 år

Base Klubbhuset, avdeling Gul

10 barn

2 - 3 år

Dokumenter fra Helgerød barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet