Kontakt Hauketo

Elisabeth Wærenskjold

Styrer

Barnehagelærer, Barnepleier

Avdelinger

Bjørnehiet

Ekornbo

Fugleredet

Maurtua

Revehiet

Medarbeidere

Memoona Kausar

Pedagogisk leder

Begynte i Hauketo barnehage august 2022

Pedagogisk leder på Bjørnehiet

Kiran Nayyar Iqbal

Pedagogisk leder

Kiran er nyutdannet barnehagelærer med fordypning i småbarnspedagogikk, og har sett nærmere på oppstart i barnehagen gjennom bacheloroppgaven sin. Hun startet å jobbe som pedagogisk leder hos Læringsverkstedet AS Avd. Hauketo barnehage 01.08.2022. Kiran er spesielt opptatt av de yngste barnas språk, lek, læring og kommunikasjon. For Kiran er det spesielt viktig at de minste i barnehagen blir sett og hørt, og at de får være med på å medvirke i sin egen hverdag. Hun ser på barnas lek og utforskning som grunnlag for all læring.

Barnehagelærer

Vibeke Vik

Pedagogisk leder

Vibeke er pedagogisk leder på Fugleredet. Fullførte barnehagelærerutdanninga i 2000. Siden den gang har hun jobbet i ulike barnehager i Oslo. Hun startet i Hauketo bhg 1.aug 2022. Vibeke gleder seg til å starte opp i Hauketo barnehage, og er klar for å "fornye" seg som pedagog. Hun inspireres av nysgjerrige barn, hyggelige kollegaer og nye omgivelser! "Vi må se muligheter sammen og gjøre det beste for barnas hverdag!"

Barnehagelærer

Beatrice

Pedagogisk leder

Beatrice kommer fra Kongo, og er opptatt av at alle barn skal føle seg sett og hørt. Hun elsker musikk, sang, dans og bevegelse. Naturen ligger henne nær og hun tar gjerne med barna på tur både i skogen og i nærmiljø.

Barnehagelærer

Sara Edvardsen

Epost: sara.edvardsen@laringsverkstedet.no

Pedagogisk leder

Liker å få alle barn til å føle seg sett. Glad i musikk og har en del års erfaring med litt ulik dans i barndommen. Glad i å være ute i naturen. Har også 6 års erfaring med å jobbe på barneskole + AKS, og vært i vikariat som baseleder for AKS, og lærervikar.

Barnehagelærer

Mado Vumilia Shada

Barnehagelærer

Begynte i barnehagen i august 2022,

Barnehagelærer

Liv Unni (vikar) Orli

Fagarbeider

Barne- og Ungdomsarbeider

Inger -Lise Orli

Assistent

Inger - Lise har jobbet i Hauketo barnehage i 36 år. Hun er opptatt av at alle barn skal ha en god dag-hver dag i barnehagen. Hun har alltid et fang til den som trenger det, og elsker å være ute. Inger-Lises hjerte banker ekstra for de barna som har spesielle behov /trenger noe ekstra.

Fredrik Memo

Assistent

Fredrik har 18 års erfaring med å jobbe i barnehagen. Han stortrives i yrket, og det å få jobbe med barn. På fritiden bruker han stort sett tiden på trening, og på å være ute i natur og gå turer i skogen. Har spilt fotball i mange år, og tar gjerne å spiller med de barna som vil i barnehagen.

Snart ferdig utdannet som barne-og ungdomsarbeider

Rikke Nunn

Assistent

Rikke er barnehagens sangfugl. Hun elsker å spre glede til -og med barna med sang og musikk. Hun har også en liten håndverker i seg, og kaster seg gjerne inn i både kunstneriske og nyttige prosjekter med barna.

Kirsti Åsnes Eklund

Assistent

Akberet Keren

Assistent

Gowry Ravichandran

Assistent

Ferihan Büyükkahveci

Assistent

Ferihan er en varm og trygg person for barna, og hun er opptatt av at alle barna skal bli sett, hørt og ha et fang å sitte på når de trenger det. Hun har jobbet spesielt med språkutvikling hos barn. Hun har erfaring fra barnehage siden 2008, og ble ansatt i Hauketo barnehage i 2016.

Ferihan har utdanning som Frisør, men hennes hjerte hører barna til så hun byttet over til barnehageyrket.

Carin (Vikar - adecco) Svensson

Vikar

Har vært vikar på huset en stund, og godt kjent med barn og personal.

Rehana Kauser (permisjon)