Læringsverkstedet Haugerudhagan

Velkommen til Haugerudhagan barnehage

Haugerudhagan barnehage er en 4-avdelings barnehage som ligger rolig og sentralt på Haugerud med nærhet til både buss og t-bane. Barnehagen har et stort og oversiktlig uteområde som innbyr til lek og varierte aktiviteter. Vi har 68 barn i alderen 1-5 år og en fast kjerne på 16 voksne. Barnehagen ble etablert i 1993 og har siden januar 2017 vært en del av Læringsverkstedet barnehager.

Vi i Haugerudhagan barnehage jobber hver dag for at verdens viktigste verdier skal vokse: Barns selvfølelse, foreldrenes trygghet og medarbeidernes fagkunnskap og stolthet.

Gjennom uken jobber vi systematisk i forhold til Læringsverkstedets fagområder; matte, språk, kreativitet, natur og hjerteprogrammet.

Vi er opptatt av å komme oss ut på tur. Det å oppdage, utforske, undre seg, samarbeide og mestre er ting som står i fokus når vi er på tur. Hver avdeling har sin faste ukentlige turdag.

Barnehagen bruker aktivt kommunikasjonsverktøyet MyKid. Dette verktøyet er et digitalt verktøy som gir god informasjonsflyt mellom barnehagen og de foresatte.

Barnehagens mattilbud: Læringsverkstedet har fokus på et sunt kosthold, mattradisjoner og måltidskultur. Kjøkkenet hos oss er husets samlingspunkt, og skal være en god læringsarena for barna. I mindre grupper er barna med på å forberede dagens lunsj. Vi serverer fire varme lunsjmåltider i uken. Barna tar med seg matpakker til måltider ut over dette. Barnehagen står for drikke til ett måltid hver dag, samt frukt og grønnsaker.

Vi har åpningstid 07:15-16:45. Barnehagen er stengt de tre siste ukene i juli, samt jul- og nyttårsaften. Vi stenger kl. 12:00 onsdag før skjærtorsdag, og har redusert åpningstid i romjulen 8:30-15:30

Mandag — Fredag 07:15 — 16:45

Haugerudhagan 11 D,0673 Oslo
Vis i kart

37071617
haugerudhagan@laringsverkstedet.no

68 barn
4 avdelinger
16 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 300,-

Avdelinger

Eventyrerne

18 barn

3 - 5 år

Filosofene

22 barn

3 - 5 år

Utforskerne

14 barn

1 - 3 år

Skaperne

14 barn

1 - 2 år

Dokumenter fra Haugerudhagan barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet