Halden DoReMi

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:45 — 17:00

 • 122 verdifulle barn

 • Pris

  3060,-

  Pris for mat

  350,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Læringsverkstedet DoReMi Halden har mye læring gjennom lek, og spennende tilrettelagte aktiviteter i musikk og engelsk.Barnehagen har 8 avdelinger, hvor 4 er småbarnsavdeling og 4 er storbarnsavdeling.Avdelingene er delt på to hus der det ene bygget har 0- 3 åringer mens det andre bygget har 3- 6 åringer. Barnehagen har store, lyse lokaler og ligger med skogen som nærmeste nabo med flotte muligheter for spennende turer i skog og mark. Vi ligger sentralt til med mindre enn 5 minutters kjøring fra Sponvika, Berg, Isebakke og Remmen.Barnehagen har et sunt kosthold, vi serverer lunsj fire dager i uken og 2 fruktstunder om dagen. Det blir servert frokost hver dag.

Fokusområde for Halden DoReMi

Våre satsingsområder er musikk og engelsk. Musikk: Gjennom musikk, sang, dans og drama tar vi i bruk alle sansene som stimulerer til økt hjernevirksomhet, motorikk, språkforståelse og empati. Med alt...

Våre satsingsområder er musikk og engelsk.
Musikk:
Gjennom musikk, sang, dans og drama tar vi i bruk alle sansene som stimulerer til økt hjernevirksomhet, motorikk, språkforståelse og empati. Med alt dette i våre musikktimer samt forskjellige små og store opptredener, ønsker vi å gi barna en solid plattform de kan ta med seg videre i livet. De vil gjennom lek og læring bli kjent med mange forskjellige retninger innenfor musikk og ikke minst seg selv. I en trygg atmosfære hvor det å få ros ved mestring på sitt nivå, bygger vi selvtillit og dermed et positivt selvbilde. Helt fra før vi er født kjenner vi igjen stemmer, sanger, lyder, rytmer, vi merker sinnsstemninger og følelser gjennom pulserende hjerteslag osv. Fra 0 år og oppover kan vi ved blikk, bevegelse og diverse kroppsspråk samt lyder som blir til språk, gjøre oss forstått. Derfor gjennom musikken ligger alt til rette hos oss for å videreføre dette.
Engelsk:
Barna i barnehagen forholder seg til engelsk hver dag. Det kan være gjennom samlingsstunder, sanger og i mer uformelle situasjoner med engelsktalende ansatte.I samlingsstund snakker vi om været, farger, kroppsdeler, frukt og grønt, klær, ukedager, årstider, familien og mye mer. Barna blir etterhvert komfortable med språket og uttrykker enkle ord og setninger på engelsk. Dette starter allerede på småbarnsavdelingen og følger barna alle årene som de går hos oss.

Avdelinger

Marakas

12 verdifulle barn

Fiolin

12 verdifulle barn

Gitar

12 verdifulle barn

Marimba

10 verdifulle barn

Piano

18 verdifulle barn

3 - 6 år

Presto

20 verdifulle barn

3 - 6 år

Rondo

19 verdifulle barn

3 - 6 år

Andante

19 verdifulle barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Halden DoReMi

Dokumenter fra Læringsverkstedet