Kontakt Gystadmarka DoReMi

Kristin Brenli

Styrer

Barnehagelærer

Avdelinger

A Cappella

Crescendo

Da Capo

Fresco

Rondo

Medarbeidere

Hilde Kjos-Paul

Pedagogisk leder

Hilde er alltid blid og omsorgsfull og har et stort hjerte for det enkelte barn. Hun er god på lekende samspill både inne og ute. Hilde har fordypning i musikk fra høgskolen, og er ei korps-dame med hele kroppen full av sang og musikk! Hun synger, spiller gitar, fløyte, fagott og piano. Hilde er ressurspedagog for DoReMi på småbarnsavdelingene, men bidrar også gjerne med sin allsidige musikk-kompetanse til hele barnehagen. Hilde har jobbet hos oss fra barnehagen åpnet i 2012.

Barnehagelærer

Malin Bergmann

Pedagogisk leder

Malin har jobbet i barnehagen vår fra 2013, først som assistent og senere som barnehagelærer/ pedagogisk leder. Malin er blid, varm, omsorgsfull og leken, og er veldig god til å bygge relasjoner med barn, foreldre og kollegaer. Malin har fordypning i Mangfold, og engasjerer seg spesielt for at alle barn skal bli behandlet likeverdig og ha samme muligheter uavhengig av bakgrunn, språk, funksjonsnivå og kjønn. Malin gikk på musikk/ dans/ drama på videregående skole hjemme i Sverige, og har bl.a. sunget i kor. Dette er erfaring som passer flott i en DoReMi-barnehage! Malin tar også deltidsutdanning i spes.ped. for barnehagelærere.

Barnehagelærer

Grete Harstad

Pedagogisk leder

Grete liker å spille, synge, gjøgle, tulle og tøyse, leke, lese, holde på med drama, yoga, friluftsliv og mye mer! Som dere forstår er hun allsidig og har mye å bidra med til barns lek, læring og opplevelser. Hun er full av omsorg, og brenner for at alle barn skal få oppleve å være verdifulle. I år har Grete ansvar for skolestarterne, men har jobbet med alle aldersgrupper. Grete har også vært praksislærer for barnehagelærerstudenter, noe som ga mulighet for mange spennende faglige refleksjoner. Hun har jobbet i barnehagen vår fra den åpnet i 2012.

Barnehagelærer

Wenche Lauksund

Pedagogisk leder

Wenche har lang fartstid fra barnehage, og har opparbeidet seg variert erfaring som hun gjerne deler med kollegaer. Hun har en god og omsorgsfull relasjon med barna, og legger vekt på å legge til rette hverdagen for hvert enkelt barns behov. Wenche møter foreldre og medarbeidere på en raus og empatisk måte. I tillegg til å være barnehagelærer har Wenche videreutdanning i musikk. Hun har vært aktiv i korps i mange år, både som utøvende og instruktør. Wenche er en leder som skaper god struktur og forutsigbarhet. Dette drar både små og store nytte av. Wenche er også styrers stedfortreder, og hun har en utrolig evne til å ha oversikt over det aller meste som foregår i barnehagen vår. Wenche har jobbet hos oss fra 2013.

Barnehagelærer

Ida Kathrin Soland

Pedagogisk leder

Ida er hjertevarm og omsorgsfull, og klarer raskt å skape nære, gode relasjoner med barna. Hun ser og møter hvert barns behov på en veldig fin måte. Ida er utdannet barnehagelærer, med fordypning i musikk. Hun har også mye erfaring med dans, og elsker å danse med ungene både inne og ute. Ida har arbeidet i barnehagen vår siden 2019. Som pedagogisk leder brenner hun for at både barn og ansatte skal ha gode dager.

Barnehagelærer

Lotte Pedersen

Pedagogisk leder

Lotte er en hjertevarm pedagog som alltid klarer å bygge gode relasjoner med barn, kollegaer og foreldre. Hun liker seg aller best på golvet - i sprudlende lek med barna eller med ungene kravlende over seg og oppe i fanget. Lotte er en fantastisk god rollemodell for både kollegaer og studenter, og barna lærer hvordan de skal være gode hjertevenner av henne. Lotte har fordypning i Drama, forming og musikk fra høgskolen. Hun klarer å trekke dette inn i lek og aktiviteter inne og ute på en naturlig måte, og der barnas medvirkning får en stor plass. Dette året er hun ivrig på å lære seg og bruke tegn til tale på avdelingen. Lotte har jobbet i barnehagen vår fra vi åpnet i 2012.

Barnehagelærer

Olga Shubina

Pedagogisk leder

Olga er varm og omsorgsfull samtidig som hun har en god faglighet i arbeidet sitt. Hun er blid og leken med mye humor, og har en fin måte å være tydelig og skape struktur for å få en forutsigbar hverdag. Olga er allsidig, men liker spesielt godt å holde på med musikk og bevegelse sammen med barna. Hun har bakgrunn som turner, og bidrar på en fin måte til barnas bevegelsesglede inne og ute. Hun er også veldig kreativ, med masse gode idéer til formingsaktiviteter. Olga har jobbet i barnehagen vår fra 2015.

Barnehagelærer

Victoria Lind Golberg

Barnehagelærer

Victoria tok bachelor som barnehagelærer sommeren -22, og vi er glade for å ha henne med på laget vårt fra august -22. vi gleder oss til å bli bedre kjent med Victoria!

Barnehagelærer

Karoline Leirset

Barnehagelærer

Karoline var ferdig med sin bachelor som barnehagelærer sommeren 2022, og vi er glade for at hun da tok jobb hos oss fra august -22. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne!

Barnehagelærer

Maria Lockert

Barnehagelærer

Maria er leken og blid, og har en fin nærhet i samspillet med barna. Hun har alltid hatt hjerte for at barn skal ha en god barndom, og er utdannet barnevernspedagog. Maria har også utdanning som dansepedagog fra Den norske balletthøyskole. I mange år drev hun Jessheim Danseskole og var dansepedagog i ulike barnehager. Vi har vært så heldige å ha Maria i vår stab som ressurspedagog for DoReMi fra nyttår 2020. Maria har en imponerende evne til å lede barn i gruppe på en slik måte at de stråler av glede og engasjement. Små og store syns det er gøy å delta i dramalek og dans med Maria!

Barnevernspedagog og dansepedagog

Carine Vermeli

Barnehagelærer

Carine er varm og omsorgsfull, og har en stor dose humor! Hun er veldig god til å skape gode og nære relasjoner med barn og foreldre. Carine er aktivt med i leken inne og ute. Hun liker også å tulle og tøyse på ungenes premisser, leke rolle- og dramaleker eller ha små opptredener som inspirasjon til lek og aktivitet. Carine har sunget i kor i mange år, og er en av sangfuglene i barnehagen vår. Hun har lang erfaring fra barnehage, og begynte å jobbe hos oss i 2013, rett etter at vi åpnet. Høsten -21 startet hun på arbeidsplassbasert utdanning til barnehagelærer, og jobber derfor deltid hos oss.

Barne- og ungdomsarbeider

Synnøve Gleditsch

Assistent

Synnøve er en tusenkunstner! Hun har utdanning i grafisk design, og elsker formgivning på alle mulige måter. Alt fra "Synnøves tegnestrek", maling og kostymesøm til tredimensjonale arbeider. Synnøve er veldig glad i å reflektere og filosofere med barna, hun kan lage ballongfigurer og spiller sjakk med de eldste! Synnøve har også mye ansvar for språkarbeid og jobber med "Grep om begreper" på en flott måte. Hun elsker å fantasere og ta barna med inn i historier bl.a. om Oldemor og hennes spennende reisekoffert. Synnøve har jobbet i barnehagen vår fra vi åpnet i 2012.

Videregående skole

Lorena Nyvolden

Assistent

Lorena er smilende og vennlig mot alle. Hun er varm og omsorgsfull , og liker godt å være aktiv i lek med barna både inne og ute. Barna er veldig glad i Lorena, og tar gjerne kontakt med henne for å få trøst, kos og et godt fang. Lorena er en fin representant for den hjertekulturen vi ønsker å ha i barnehagen. Hun er fleksibel og ansvarsbevisst. Lorena er svært lærevillig og ønsker å være i utvikling. Nå holder hun på å utdanne seg til barne- og ungdomsarbeider som privatist. Lorena har jobbet i barnehagen vår fra 2019.

Jobber med å ta fagbrev som barne- og ungdomsarbeider

Hilda Khader

Assistent

Hilda jobber etter mottoet "Vi prøver!" Hun er blid, omsorgsfull og allsidig - og trives både på kjøkkenet og i lek og aktivitet med barna. Hilda har ansvar for planlegging og innkjøp av mat. Hun lager 3 sunne og gode måltider til oss hver dag, og tilpasser kosten til de som trenger det. Eksempel på lunsjmenyen vår kan dere finne under Dokumenter. Hilda har også ansvar for IK-mat, slik at hygiene på kjøkken og tilfredsstillende oppbevaring av mat etc. er ivaretatt. De eldste barna får være med Hilda og forberede måltider. Hilda har jobbet i barnehagen vår litt til og fra siden 2015.

Kokk

Mats Nygren

Assistent

Mats har en fin og vennskapelig tone med ungene, og har blitt veldig god til å veilede barna i konfliktsituasjoner. Han er åpen for barnas innspill og invitasjoner inn i leken, enten det er rollelek, lese bok, bygging eller fysisk aktivitet utendørs. Mats er en populær voksen som barna liker å ha med i leken. Han er allsidig, og tar gjerne en utfordring. Utenom barnehagejobben er han en ivrig gamer. Mats har jobbet hos oss siden høsten 2018. Nå holder han på å utdanne seg til barne- og ungdomsarbeider.

Videregående skole

Kari Mølmshaug

Assistent

Kari er en blid og sprudlende dame med lang erfaring fra arbeid med barn, også fra barnehage. Hun begynner å jobbe hos oss fra august 22, og vi gleder oss til å bli bedre kjent med henne!

Marie Nilsen

Assistent

Marie er omsorgsfull og god med barna. Hun har et rolig og behagelig vesen, men kan også være sprudlende og ha det gøy med f.eks. å sette på musikk og danse med barna. Marie er helt rå på kreative prosjekter, og har masse flotte idéer som inspirerer ungene til skapende aktivitet. Hun har veldig fine samlinger med barna. Marie sin bakgrunn fra filmproduksjon er også fint å ha i barnehagen. Marie tok våren -21 fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Nå holder hun på å ta arbeidsplassbasert utdanning som barnehagelærer. Marie har arbeidet hos oss siden 2017.

Barne- og ungdomsarbeider

Ken-André Rolfseng

Assistent

Ken er alltid aktivt med i leken til barna - enten det er i akebakken, rundt legobordet eller i rollelek. Ofte ser vi han med barna rundt seg mens han synger og spiller gitar. Ken er like populær blant barn og ansatte enten han jobber på småbarns- eller storbarnsavdeling. Han utstråler ro, trygghet og hjertevarme, og ser hvert barn på en god måte. Ken er veldig musikalsk, og er gitarist og vokalist i et punk-band. Han liker godt å bruke sang og musikk med barna både i overgangssituasjoner og i samlinger. I bandet til sommerkonsertene våre spiller han ofte bass eller gitar. Ken har jobbet i barnehagen vår fra 2017.

Barne- og ungdomsarbeider

Pattrapan Klangrahud

Assistent

Pattra er vennlig og behagelig å være sammen med både for barn og kollegaer. Hun er omsorgsfull og har alltid et smil til de hun møter. Pattra er meget kreativ, og har masse idéer til spennende og morsomme formingsaktiviteter som barn og voksne kan holde på med sammen. Hun skaper en god atmosfære og har en utpreget estetisk sans . Pattra har jobbet hos oss fra 2013.

Bachelor i økonomi

Pattrapan Klangrahud

Assistent

Pattra er vennlig og behagelig å være sammen med både for barn og kollegaer. Hun er omsorgsfull og har alltid et smil til de hun møter. Pattra er meget kreativ, og har masse idéer til spennende og morsomme formingsaktiviteter som barn og voksne kan holde på med sammen. Hun skaper en god atmosfære og har en utpreget estetisk sans . Pattra har jobbet hos oss fra 2013.

Bachelor i økonomi

Bettina Hemstad

Assistent

Bettina er utdannet vernepleier, og har også jobbet hos oss som vikar i studietiden. Hun er blid og omsorgsfull. Bettina er også veldig leken, og liker seg godt i lek med barna på golvet eller i full fart på utelekeplassen. Dette er en fin måte å skape gode samspill med barna på. Vi er glade for den fagkompetansen Bettina har med seg, og som supplerer den kompetansen vi har fra før i barnehagen.

Vernepleier

Kine Kleven

Assistent

Kine er blid og hyggelig, og er godt likt av både barn og voksne. Hun har jobbet både med de yngste og eldste barna hos oss. Kine har god oversikt og en fin evne til å beholde roen når det «koker». Kine ser alle barna, og bidrar til gode samtaler med dem.

Ida Finstad Tømte

Assistent

Ida er en varm og trygg voksenperson for barna. Hun er lærevillig og tar nye utfordringer på strak arm. Ida er allsidig, og liker godt å være med barna i lek og aktivitet både inne og ute. Ida jobber deltid hos oss, og kombinerer det med å utdanne seg til barnehagelærer. Det er jo en super blanding både for Ida og oss!

Videregående skole

Rasa Flenderiene

Assistent

Rasa er alltid blid og positiv i møtet med barn og kollegaer. Hun er en varm, trygg og god voksenperson som deltar i barnas ulike aktiviteter. Rasa er fleksibel og stabil, noe vi setter veldig stor pris på! Av og til stepper Rasa også inn på kjøkkenet og ordner maten til oss. De siste par årene har hun jobbet mest med skolestarterne våre. Rasa er glad i å holde på med skapende aktiviteter som tegning, maling og forskjellig håndarbeid. Det er veldig fint å ha en i staben som kommuniserer godt med familier som snakker litauisk, russisk eller tysk. Rasa har vært hos oss siden 2013.

Pedagogisk utdanning fra Litauen

Gerlie Catubay Anda

Assistent

Gerlie fikk raskt god kontakt med barna da hun begynte i praksisplass hos oss. Hun er leken, engasjert og varm, og tar stadig nye utfordringer - som f.eks. å lære seg å spille ukulele. Gerlie er allsidig og fleksibel, og har alltid et smil til de som møter henne.

Jane Berger

Assistent

Jane er en super representant for hjertekulturen i barnehagen vår! Hun er empatisk, omsorgsfull og varm, og ungene elsker henne. Jane er rolig og stødig, og er i aktiv lek der ungene er. Hun har sjelden et ledig fang. Jane er opptatt av at alle barn skal bli sett og oppleve at de er verdifulle. Bakgrunnen hennes fra serviceyrker merkes godt i møte med barn, foreldre og kollegaer - en skikkelig hjertevenn! Jane begynte å jobbe hos oss i 2018.

Videregående skole

Leanne Lake

Assistent

Leanne er alltid blid med et varmt smil på lur. Hun er sprudlende og aktiv, og elsker å danse med barna. Leanne er også veldig kreativ, og har masse gode ideer til morsomme og skapende aktiviteter for barna. Hun kan mange fine barnesanger/ nursery rhymes på engelsk som hun har lært videre til oss slik at vi kan bruke dem sammen med barna. Leanne har jobbet hos oss fra barnehagen åpnet i 2012. Hun hadde et års avbrekk mens hun bodde og arbeidet i barnehage England (der hun er født og oppvokst) før hun kom tilbake til oss igjen.

Barnerelatert utdanning fra England