Sarpsborg DoReMi

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 62 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Vi startet opp i 1998 og er den eldste Doremi Barnehagen i Læringsverkstedet. Siden starten har musikk og engelsk vært våre satsningsområder. Vi har to musikksamlinger for barna hver uke, og de eldste barna får lære å spille fiolin. Alle avdelinger har engelsksamlinger for barna og vi har flere ansatte som er engelsktalende. Barna blir kjent med det engelske språket og lærer etter hvert å forstå begreper og uttale. Vi vektlegger også andre estetiske fag som dans, drama og forming. Hvert halvår har vi konsert, en julekonsert og en sommerkonsert. Disse har varierende tema som tar utgangspunkt i barnas interesser. I tillegg har vi dyktige barnehagelærere og assistenter som hver dag jobber for å se barnet ditt, gi støtte i leken, gi omsorg, være veiledere i hverdagen og samarbeide med dere.

Fokusområde for Sarpsborg DoReMi

Læringsverkstedet barnehager avd. Sarpsborg DoReMi har satsningsområdene musikk og engelsk. Musikk: Vi har egen musikkpedagog, Irene Lundblad, som har musikksamlinger med barna to dager i uken. Barna lærer forskjellige musikalske...

Læringsverkstedet barnehager avd. Sarpsborg DoReMi har satsningsområdene musikk og engelsk. Musikk: Vi har egen musikkpedagog, Irene Lundblad, som har musikksamlinger med barna to dager i uken. Barna lærer forskjellige musikalske uttrykksformer, sang og dans, å spille på rytmeinstrumenter og djember. Barna opptrer på to konserter i året. Det siste året barna går i barnehagen får de lære å spille fiolin med fiolinlærer Øystein Vingerhagen. Musikk tilhører fagområdet "Kunst, kultur og kreativitet". Innenfor dette fagområdet legger vi i DoReMi barnehage også stor vekt på barnas kreative side innen forming. Engelsk: Vi har flere engelsktalende ansatte, og barna får høre mye engelsk gjennom hele dagen. Alle avdelingene har engelssamlinger for barna der de lærer ukedagene, å telle, fargene osv. De som har gått hos oss lenge klarer etter hvert å sette sammen ord til setninger, og de har et stort fortrinn ved skolestart.

Avdelinger

Gershwin

14 barn

5 - 6 år

Haydn

14 barn

Mahler

18 barn

4 - 5 år

Pachelbel

16 barn

2 - 3 år

Dokumenter fra Sarpsborg DoReMi

Dokumenter fra Læringsverkstedet