Grandehagen Barnehage

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  06:30 — 16:45

 • 56 verdifulle barn

 • Pris

  2990,-

  Pris for mat

  350,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Grandehagen ble startet opp i august 1995 og ble 30 april 2018 ble kjøpt av Læringsverkstedet og vi er blitt en del av noe større, der både barn og personal kan fortsette å utvikle seg. Grandehagen ligger på Eydehavn på vei ut mot naturskjønne Buøya. Her har vi fjæra til bruk sammen med barna til både krabbefiske og bading sommerstid. Rett utenfor døren har vi også den flott Eydehavn skogen, som vi er flittige brukere av. Vi har to store uteområder, som begge er kuperte og gir god motorisk stimulering. I det ene området har vi vår "Skogshage" der vi har både eple trær, et plomme tre, pallekasser med både poteter og gulrøtter, samt ulike urter og jordbær. Her har vi også to gapahuker med bålplass. Det andre uteområdet kan by på husking, sykling, klatring etc. Her har vi et grill hus og et amfi, som vi bruker når det er sommerfest og andre forestillinger. De voksne som jobber i Grandehagen er rause, varme og bevisst at de har verdens viktigste jobb:-)

Fokusområde for Grandehagen Barnehage

I Grandehagen bhg er fokuset at barna skal få styrket sin sosiale kompetanse. De voksne som jobber her er rause, varme og omsorgsfulle voksne med høy grad av relasjons kompetanse...

I Grandehagen bhg er fokuset at barna skal få styrket sin sosiale kompetanse. De voksne som jobber her er rause, varme og omsorgsfulle voksne med høy grad av relasjons kompetanse. De vet at de som gode voksne har ansvar for kvaliteten i relasjonen og de har et hjerte for barna slik at de kan bli den beste utgaven av seg selv.
Grandehagen bhg bruker alle Fagområdene i Rammeplanen i ulike prosjekter gjennom barnehage året, som grunnlag for barns læring og styrking av i den sosiale kompetansen. På denne måten får barna hjelp til å bli sosialt handle dyktige og i dette legger vi at de stoler på sine egne følelser og tanker. Vi ønsker at barna skal ha en god og positiv indre dialog om seg selv og tenke: "Jeg er verdifull og unik" når de begynner på skolen. Barna får da verktøy med seg som de kan bruke i sin livsmestring og dette vil også være forebyggende både ifht mobbing og utestenging.

Avdelinger

Fargeklatten

19 verdifulle barn

Paletten

37 verdifulle barn

3 - 6 år

Dokumenter fra Grandehagen Barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet