Fevik

Nøkkelinfo

 • Mandag — Fredag

  07:00 — 16:30

 • 29 barn

 • Pris

  3135,-

  Pris for mat

  300,-

  Pris er per måned og per barn. Vi tilbyr søskenmoderasjon

Sentralt plassert i Haugeneskrysset finner du oss! Barnehagen har vært en sentral aktør på markedet gjennom flere tiår. Læringsverkstedet Fevik har engasjerte og dyktige medarbeidere hvor flesteparten har vært i bedriften i flere år. Vi har plass til 30 barn fra 0-6 år, og holder til i koselige lokaler med mange rom og varierte lekemuligheter. Vi har et spennende uteområde med et avgrenset område for de minste barna, og med mer kupert terreng for de eldre barna. Vi har tilgang på flotte turområder, og går på tur til både sjø og skog.

Fokusområde for Fevik

I vår barnehage har vi stort fokus på barns språkutvikling. Gjennom språk går barna inn i fellesskap med barn og voksne. Språket hjelper barna å forstå seg selv og verden...

I vår barnehage har vi stort fokus på barns språkutvikling. Gjennom språk går barna inn i fellesskap med barn og voksne. Språket hjelper barna å forstå seg selv og verden rundt. Rolleleken er viktig for barns språkutvikling. I rollelek utvikles barnas kompetanse, de må lytte, tolke, svare og etter hvert bygge opp meningsfulle setninger. Vi legger vekt på at voksne i vår barnehage skal være imøtekommende, lyttende og vise interesse for å delta i gode samtaler med barna. Vi legger vekt på læring gjennom lek i språkutviklende aktiviteter. Vi rimer, lærer regler og sanger, utforsker rytmen i språket og har stort fokus på høytlesning. Førskolebarna blir også kjent med bokstaver. Hvert år velger vi en barnebokforfatter vi blir kjent med. I år har vi valgt Thorbjørn Egner og med fokus på Hakkebakkeskogen. Vi leser, dramatiserer og lager ulike aktiviteter fra det vi har lest og hørt.

Avdelinger

Knøttene

4 barn

Ekorn

5 barn

3 - 4 år

Stjernene

5 barn

4 - 5 år

Marihøne

6 barn

1 - 2 år

Pinnsvin

9 barn

2 - 3 år

Dokumenter fra Fevik

Dokumenter fra Læringsverkstedet