Læringsverkstedet Eydehavn Naturbarnehage

Velkommen til Eydehavn Naturbarnehage

Læringsverkstedet Eydehavn Naturbarnehage ligger i Arendal kommune, og er nærmeste nabo til Eydehavn Skole. Vi er lokalisert i naturskjønne omgivelser og har fokus på natur, miljø, lek og relasjoner. Barnehagen tar bevisst i bruk naturens ressurser, og vi finner balanse mellom bruk og vern av den. Uteområdet vårt består av skog og en flott opparbeidet hage, og barna deltar aktivt på hagestell og aktiviteter i grønnsakshagen. Vi har høner og geiter, disse lever side om side med oss, og barna får erfaring med mating, dyrestell og samvær med dyr. Vi har stor plass inne, og mange flotte rom som gir oss mulighet for å dele oss i små grupper. På uteområdet har vi koier og ulike soner som gir rom for lek, læring og utfoldelse i små grupper også der. Barna under tre år har et eget separat område tilpasset deres alder. Våre satsingsområder er lek og bevegelse, relasjonskompetanse, estetikk og nærhet til naturen. "Vi har et hjerte for deg så du kan bli den beste utgaven av deg selv". Hos oss skal alle barn oppleve og føle at de er verdifulle.

Mandag — Fredag 06:30 — 17:00

Gartaveien 38,4810 Eydehavn
Vis i kart

45519435
eydehavn@laringsverkstedet.no

72 barn
6 avdelinger
19 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 450,-

Styrer
Kristina Skeie

Kristina Skeie

Ferdig utdannet barnehagelærer i 2011. Jobbet som pedagogisk leder frem til høsten 2020, da ble jeg styrer i Læringsverkstedet Risteigen barnehage på Kongsberg. Jeg ble ferdig med styrerutdanningen vinteren 2022, og har jobbet som styrer i Læringsverkstedet Eydehavn naturbarnehage siden mai 2023. Eydehavn naturbarnehage er helt fantastisk med alle de fine barna, foreldre og ansatte.

+4745519435
Eydehavn@laringsverkstedet.no

Fokusområde for Eydehavn Naturbarnehage

Som Naturbarnehage brukes naturen som utgangspunkt for kreativitet, lek, læring og mestring. Sansene tas flittig i bruk, og estetikken vår preges av naturens atmosfære og ro. Kulturarv og tradisjoner er...

Som Naturbarnehage brukes naturen som utgangspunkt for kreativitet, lek, læring og mestring. Sansene tas flittig i bruk, og estetikken vår preges av naturens atmosfære og ro. Kulturarv og tradisjoner er også viet stor plass i vår barnehagehverdag, og skaper en rød tråd og pedagogisk ramme gjennom året. Vi har bla. høstfest, lyktefest, "Fest på slottet" og sommerfest. Dette er tradisjoner barn og voksne verdsetter og blir glade i. Barn i utvikling har behov for et sunt, allsidig og balansert kosthold. I vår barnehage følger vi konseptet "Et Godt Måltid" utviklet av Ryfylkekokken Frode Selvaag og Arne Brimi. Vi ser det som en viktig oppgave å gi barna gode holdninger, vaner og kunnskap knyttet til kost og ernæring, og bidra til at de får et balansert forhold til egen kropp og helse. Hjerteprogrammet har fokus gjennom hele dagen, uka og året. Her arbeider vi for å fremme og foredle barnas egenverd gjennom lekende læring, samspill og mestring. Sammen med andre skal barna få oppleve å være del av et felleskap preget av et trygt og godt barnehagemiljø.

Avdelinger

Skogtroll

15 barn

3 - 5 år

Tusser

9 barn

1 - 3 år

Bergtroll

12 barn

3 - 4 år

Vetter

19 barn

5 - 6 år

Alver

10 barn

1 - 2 år

Småtroll

7 barn

2 - 3 år

Dokumenter fra Eydehavn Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet