Kontakt Bukkespranget

Irja Hansen Ramberg

Styrer

Barnehagelærer

Avdelinger

Røsslyngen

Reinrosa

Myrulla

Medarbeidere

Anne-Sire

Pedagogisk leder

Anne-Sire har jobbet i Bukkespranget som barne- og ungdomsarbeider tidligere, og er nå tilbake som barnehagelærer. Hun har nord-samisk som morsmål, og brenner for formidling av samisk språk og kultur. Anne-Sire er arbeidsplasstillitsvalgt for Utdanningsforbundet.

Barnehagelærer

Ingvild

Pedagogisk leder

Ingvild er utdannet barnehagelærer med fordypning i friluftsliv fra Dronning Mauds Minne høyskole for barnehagelærerutdanning. Hun har jobbet som pedagogisk leder i familiebarnehage før hun startet hos oss i Bukkespranget.

Barnehagelærer

Silje-Marlen

Pedagogisk leder

Silje startet hos oss som naturfagspedagog høsten 2016. Hun har fordypning i friluftsliv og mestring. I januar 2019 ble hun ansatt som pedagogisk leder. Hun har videreutdanning i veiledning, og er praksislærer for barnehagelærerstudenter ved UiT.

Barnehagelærer

Per-Ole

Barnehagelærer

Per-Ole er utdannet barnehagelærer med fordypning i friluftsliv fra DMMH. Han har jobbet i Bukkespranget siden 2018, med et lite opphold i 2023.

Barnehagelærer

Siv-Hanne

Barnehagelærer

Siv Hanne er utdannet barnehagelærer. Hun har jobbet i Bukkespranget siden august 2023, men har mange års erfaring som pedagogisk leder før hun startet hos oss.

Barnehagelærer

Nicklas

Fagarbeider

Nicklas er utdannet musikktekniker, og arbeidet på PVS før han ble ansatt i Bukkespranget 2013. Han tok i januar 2019 fagbrev som barne- og ungdomsarbeider. Dette barnehageåret er han konstituert barnehagelærer på Reinrosa. Nicklas er arbeidsplasstillitsvalgt for Fagforbundet.

Fagarbeider

Synne

Fagarbeider

Synne startet hos oss som lærling, og ble fast ansatt som barne- og ungdomsarbeider i 2022.

Fagarbeider (barne- og ungdomsarbeider)

Tom-Anders

Fagarbeider

Tom-Anders har arbeidet hos oss siden vi startet opp i 2005. Han har fagbrev som tømrer. Han har jobbet med både store og små barn. Han liker forming, er ekspert på lego, og setter pris på å være ute på tur.

Fagbrev tømrer

Janne

Støttepedagog

Janne er utdannet barnehagelærer og har mange års erfaring fra arbeid i barnehage. Hun synger i kor og driver med drama på fritiden - talenter barnegruppa nyter godt av. Hun er ansatt som støttepedagog i Bukkespranget, og startet hos oss høsten 2023.

Barnehagelærer

Torstein

Støttepedagog

Torstein har vært ansatt som støttepedagog i Bukkespranget siden 2022. Han er utdannet lærer og har jobbet på skole før han startet hos oss.

Lærer

Gisle

Assistent

Gisle jobbet som vikar i PVS, før han ble fast ansatt som assistent i Bukkespranget i august 2022.

Ingrid

Assistent

Ingrid jobber som kjøkkenassistent hos oss. Hun startet i Bukkespranget 1. februar 2024, men har mange års erfaring som assistent i barnehage. Ingrid er opptatt av å lage god mat med rene råvarer til barna.

Kenth

Assistent

Kenth er historiker og har arbeidet som pedagogisk medarbeider hos oss siden 2007. Gjennom sine legendariske fortsettelsesfortellinger, deler han sin kunnskap og fortellerglede med både store og små. Kenth er verneombud i Bukkespranget naturbarnehage.

Monica

Assistent

Monica er utdannet kokk, og startet å jobbe på kjøkkenet i Bukkespranget i 2016. Nå jobber hun på avdeling, hvor hun trives sammen med de yngste på huset. Monica er opptatt av å servere smakfull og næringsrik mat, der grønnsaker er en viktig ingrediens. Ved å være på avdeling får hun nå anledning til å formidle sine kunnskaper til barn og bruke tid i kjøkkenhagen sammen med barna.

Fagbrev kokk