Borre Student- og Idrettsbarnehage

58 verdifulle barn

Mandag — Fredag
07.00 — 16.45

Om barnehagen

Borre Student- og Idrettsbarnehage er en barnehage med 4 avdelinger. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Borre i Horten. Her har vi flott utsikt ut mot Borrevannet...

Borre Student- og Idrettsbarnehage er en barnehage med 4 avdelinger. Vi holder til i nye og moderne lokaler på Borre i Horten. Her har vi flott utsikt ut mot Borrevannet, og gangavstand til Fogdeskogen, stranda og Borrehaugene.

Sentralt i barnehagen er fokuset på bevegelsesglede og matglede. Vi følger myndighetenes anbefaling for kosthold og fysisk aktivitet, og tilrettelegger for variert bevegelsesek og gode måltidsopplevelser hver dag. Vi serverer tre måltider pr. dag. Barnehagen har egen gymsal, og vi er opptatt av at barna skal få gode opplevelser på ulike arenaer, både inne, ute, i hall og på tur i løpet av en uke i barnehagen.

Barnehagen har et stort fokus på voksenrollen, der vi ønsker ansatte som er tilstedeværende, aktive og engasjerte. Vi sier at kropp imiterer kropp, noe som betyr at vi som voksne er gode rollemodeller for barna og ikke minst hverandre.

Barnehagen bruker MyKid som informasjons- og kommunikasjonsløsning mellom hjem og barnehage.

Pris: 2910,-
Pris for mat: 300,-


Fokusområder

Vi fokuserer på at barna skal ha et sunt forhold til mat og aktivitet. Barns kroppslige læring inkluderes i vårt pedagogiske arbeid. Gjennom pedagogisk idrett har vi fokus på hele...

Vi fokuserer på at barna skal ha et sunt forhold til mat og aktivitet. Barns kroppslige læring inkluderes i vårt pedagogiske arbeid. Gjennom pedagogisk idrett har vi fokus på hele barnets utvikling, både fysisk, psykisk, sosialt og kognitivt. Barna skal få gode opplevelser i håp om at de tar med seg gode vaner og opplevelser videre i livet. Vår pedagogiske plattform har tydelig definert vårt verdisyn, barnesyn og læringssyn.

Avdelinger/baser

Allus

9 verdifulle barn

1 - 3 år

Umerus

18 verdifulle barn

3 - 6 år

Caput

18 verdifulle barn

3 - 6 år

Genu

13 verdifulle barn

1 - 3 år

Dokumenter

Dokumenter fra Læringsverkstedet

Prinsipper i vårt pedagogiske arbeid

  • Barns egenverd
  • Aktive voksne
  • Aktiv begrepslæring
  • Repetisjonsprinsippet
  • Spiralprinsippet
  • Interaktive samlinger/grupper
  • Læringsmiljø

Les mer om vår pedagogikk

Kontakt

Læringsverkstedet Borre Student- og Idrettsbarnehage
Inger Alver Gløersens vei 7, Borre, Norge

borreidrett@laringsverkstedet.no

970 98 220

Følg oss på Facebook