Velkommen til Bodøsjøen Naturbarnehage

Læringsverkstedet Bodøsjøen Naturbarnehage ligger sentralt i Bodøsjøen - rett bak Bodøsjøen skole. Vi er en del av Læringsverkstedets naturkonsept og bruker naturen aktivt - både ute og inne. Vi jobber også etter Læringsverkstedets matkosept - Et godt måltid som er utarbeidet i samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag. I tillegg til sunn og god mat, er bleier inkludert i prisen for de som trenger det.

Vi har en flott barnehage med kort vei til noen av Bodøs fineste turområder. Vi har også egen minibuss som tar oss med på lengre turer. Ta gjerne kontakt med styrer Lisbeth Aasgård på telefon 469 36 161 eller bodosjoen@laringsverkstedet.no dersom du ønsker omvisning eller har spørsmål.

Velkommen til oss.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:45

Styrmannsveien 10,8070 Bodø
Vis i kart

46936161
bodosjoen@laringsverkstedet.no

90 barn
4 avdelinger
25 ansatte

Pris: 3315,-
Pris for mat: 350,-

Naturen inn

Hovedfokus for Læringsverkstedet Bodøsjøen Naturbarnehage i 2021/2022 vil være temaområdet "Naturen inn". Vi er stolte av å være naturbarnehage og opplever at dette forplikter. Samtidig ønsker vi å være bevisst hva vi jobber med og hvordan vi jobber. Naturen inn kan ha så mange betydninger og det krever at vi samtaler, samarbeider og fokuserer på hva og hvordan vi ønsker å jobbe. Naturen inn kan være naturen inn i barnehagen, inn i leken, inn på uteområdet, inn i planer og inn i samtalen. Her er det kun vi selv som kan sette begrensninger - og begrensninger er vi ikke så veldig opptatt av. Et så vidt tema gjør også at vi får reflektert sammen om hva som er viktig for oss. Vi gleder oss til å dypdykke i naturen.

Fokusområde for Bodøsjøen Naturbarnehage

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser nært skogen og fjæra. Vi har mange flotte referanseområder rett utenfor gjerdet og innenfor gjerdet har vi et fantastisk uteområde. Her har vi blant annet...

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser nært skogen og fjæra. Vi har mange flotte referanseområder rett utenfor gjerdet og innenfor gjerdet har vi et fantastisk uteområde. Her har vi blant annet en stor grillhytte med vedovn og innlagt strøm.Vi disponerer to flotte hytter på uteområdet - Taurus og Lynx. Disse bytter stuene på å bruke. Dette gir oss mulighet til å danne mindre grupper, samt komme nærmere naturen med bl.a. de minste. Hyttene er godt utstyrt og gir en god base for utendørs aktiviteter. Barnehagen har også egen minibuss som brukes til å utforske steder og områder som ligger litt lengre unna barnehagen. Vi bruker naturen aktivt for å stimulere alle sanser, bli kjent med naturens muligheter, skape gode naturopplevelser og lære å bruke og respektere de verdifulle ressursene naturen representerer. I Bodøsjøen skal barna oppleve gode naturopplevelser, erfare naturglede, matglede og naturen som lek- og læringsarena.

Avdelinger

Cetus

23 barn

1 - 6 år

Føniks

22 barn

1 - 6 år

Pavo

22 barn

1 - 6 år

Pegasus

23 barn

1 - 6 år

Dokumenter fra Bodøsjøen Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet