Velkommen til Bodøsjøen Naturbarnehage

Læringsverkstedet Bodøsjøen Naturbarnehage ligger sentralt i Bodøsjøen - rett bak Bodøsjøen skole. Vi er en del av Læringsverkstedets naturkonsept og bruker naturen aktivt - både ute og inne. Vi jobber også etter Læringsverkstedets matkosept - Et Godt Måltid som er utarbeidet i samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag. I tillegg til sunn og god mat, er bleier inkludert for de som trenger det.

Vi har en flott barnehage med kort vei til noen av Bodøs fineste turområder. Vi har også egen minibuss som tar oss med på lengre turer. Ta gjerne kontakt med styrer Lisbeth Aasgård på telefon 469 36 161 eller bodosjoen@laringsverkstedet.no dersom du ønsker omvisning eller har spørsmål.

Velkommen til oss.

Mandag — Fredag 06:45 — 16:45

Styrmannsveien 10,8070 Bodø
Vis i kart

46936161
bodosjoen@laringsverkstedet.no

88 barn
4 avdelinger
22 ansatte

Pris: 3230,-
Pris for mat: 350,-

Fokusområde for Bodøsjøen Naturbarnehage

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser nært skogen og fjæra. Vi har mange flotte referanseområder rett utenfor gjerdet og innenfor gjerdet har vi et fantastisk uteområde. Her har vi blant annet...

Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser nært skogen og fjæra. Vi har mange flotte referanseområder rett utenfor gjerdet og innenfor gjerdet har vi et fantastisk uteområde. Her har vi blant annet en stor grillhytte med vedovn og innlagt strøm.Her har utegruppa Lynx base. Lynx er et tilbud til de ”større” barna. Det vil si at barna har plass på den enkelte stue, men får i tillegg mulighet til å komme på Lynx. Vi har også en egen hytte til Taurus-gjengen. Taurus gir oss mulighet til å ha utegruppe for de minste barna, samt jobbe godt opp mot mindre grupper med barn. Hytta er godt utstyrt og gir en god base for utendørs aktiviteter. Barnehagen har også egen minibuss som brukes til å utforske steder og områder som ligger litt lengre unna barnehagen. Vi bruker naturen aktivt for å stimulere alle sanser, bli kjent med naturens muligheter, skape gode naturopplevelser og lære å bruke og respektere de verdifulle ressursene naturen representerer. I Bodøsjøen skal barna oppleve gode naturopplevelser, erfare naturglede, matglede og naturen som lek- og læringsarena.

Avdelinger

Cetus

22 barn

1 - 6 år

Føniks

22 barn

1 - 6 år

Pavo

22 barn

1 - 6 år

Pegasus

22 barn

1 - 6 år

Dokumenter fra Bodøsjøen Naturbarnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet