Velkommen til Bekkeveien barnehage

Læringsverkstedet Billingstad barnehage bytter navn til Læringsverkstedet Bekkeveien barnehage AS fra 1.3.23.

Læringsverkstedet Bekkeveien barnehage åpnet i august 2016 og ligger flott til på Billingstad i Asker kommune, med kort avstand til offentlig kommunikasjon. Barnehagens nærområde tilbyr varierte muligheter for korte og lengre turer, og er preget av både nærhet til natur, men også til det urbane liv.

Barnehagen har fire avdelinger, to småbarn (1-3 år) og to storebarn (3-6 år), og totalt er det plass til 78 barn. Vi er så heldige at vi har verdens beste kokk, Morten, med oss på laget. Han holder til på toppen av barnehagen, og sørger for at vi får i oss sunn og næringsrik mat hver dag. Vi drifter etter en ukerytme «inne, ute, motorikk og på tur», som gjør at barna skal få opplevelser på alle disse arenaene i løpet av en uke.

Barnehagen bidrar til å danne et godt grunnlag for livslang læring og aktiv deltagelse for barna i et demokratisk samfunn. Å møte individets behov for omsorg, trygghet, tilhørighet og anerkjennelse og å sikre at barna får ta del i og medvirke i fellesskap, er viktige verdier som vi tar med oss hver dag i møte med barn og foreldre.

Velkommen til oss! 💗

Mandag — Fredag 07:00 — 17:00

Bekkeveien 1,1396 Billingstad
Vis i kart

37071528
bekkeveien@laringsverkstedet.no

78 barn
4 avdelinger
20 ansatte

Pris: 3000,-
Pris for mat: 650,-

Styrer
Janicke Furuhaug

Janicke Furuhaug

Fokusområde for Bekkeveien barnehage

I Læringsverkstedet Billingstad barnehage ønsker vi å satse på «et godt måltid» Læringsverkstedet har utviklet sitt eget matkonspet «Et godt måltid» i samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag...

I Læringsverkstedet Billingstad barnehage ønsker vi å satse på «et godt måltid»

Læringsverkstedet har utviklet sitt eget matkonspet «Et godt måltid» i samarbeid med Arne Brimi og Ryfylkekokken Frode Selvaag. Samarbeidet med Arne og Frode gir oss kunnskap om nye smaker og matretter, norsk kulturarv, samt den viktige koblingen mellom mat, natur og helse.

Mat er en viktig del av alle kulturer og måltidet gir barn og voksne anledning til å samles i fellesskap rundt bordet. «Et godt måltid» er mer enn mat. Det handler om smak, mattradisjoner og råvarer, men også om matlaging og måltider som pedagogiske aktiviteter som inkluderer og legger til rette for barns medvirkning og deltakelse. I barnehagen er også måltider en viktig arena for arbeid med sosial kompetanse, barns vennskap og forebygging av mobbing. Vi ønsker at barna skal bli glade i mat, våge å teste nye smaker, utvikle nye vaner, oppleve fellesskap, mestring og glede ved å klare selv, samles rundt bordet og dele måltider med andre.

I møte med det gode måltid skal vi hver dag jobbe for at måltidet skal bli en arena for gode opplevelser, samtaler, refleksjon, læring og fellesskap for alle barn og voksne. Vi skal vise barna alle verdiene et godt måltid kan gi oss!

Avdelinger

Grønn

24 barn

3 - 6 år

Orange

24 barn

3 - 6 år

Blå

15 barn

1 - 3 år

Gul

15 barn

1 - 3 år

Dokumenter fra Bekkeveien barnehage

Dokumenter fra Læringsverkstedet