Kontakt Bekkeberget Naturbarnehage

Kristin Alfredsen

Styrer

Styrerutdanning,Barnevernspedagog, barnehagelærer

Avdelinger

Huldra

Soria Moria

Tyrihans

Veslefrikk

Medarbeidere

Anne

Pedagogisk leder

Anne er omsorgsfull, varm og kreativ og har alltid noe gøy på lur. Hun er utrolig kreativ og har ambisjoner om at barna skal klare dette selv når de får prøve. Anne kjenner barnehagen ut og inn da hun har jobbet her i snart 20 år og veldig kunnskapsrik. Vi er veldig glade for å ha Anne med i vårt Team

Barn og ungdomsarbeider -pedagog på disp

Hilde

Pedagogisk leder

Hilde er ei dame med ambisjoner, hun er omsorgsfull og glad i friluftsliv, ski og turer med barna og er glad i musikk. Hun tar barnehagehagelærer utdanning samlings basert på 4 år og har 1,5 år igjen. Vi er glade for å ha Hilde med i vårt Team

Økonom -ped.leder på disp

Maria Elise

Pedagogisk leder

Maria er varm, omsorgsfull og alltid blid. Hun har alltid barna i fokus er positiv og ser muligheter andre ikke ser. Maria har ansvar for skolestarter gruppa og har hatt det i et par år , noe hun synes er gøy å jobbe med. Maria har jobbet i barnehagen i snart 4 år og vi er veldig glad for å ha henne med på laget.

Barnehagelærer

Nicoline Marie

Pedagogisk leder

Nicoline er nyutdannet barnehagelærer og har vært vikar hos oss under studietiden. Nicoline er engasjert, nytenkende, inkluderende og kreativ. Hun ser hvert enkelt barn og er varm og omsorgsfull. Vi er glade for å ha Nicoline med i vårt team.

Barnehagelærer

Veronica

Pedagogisk leder

Veronica er en av våre nye pedagoger og har jobbet hos oss siden august 22. Hun er varm, omsorgsfull og tilstedeværende voksen som setter barna foran. Veronica har alltid en arm eller et fang for barna og viser stor omsorg for alle. Vi er veldig glade for å Veronica med i vårt Team

Barnehagelærer

Anna

Barnehagelærer

Anna er vår kreative, entusiastiske og hjertevarme ansatt. Hun er vår mat ansvarlige og jobber med et godt måltid og har ansvar for barnehagens meny. Hun har ansvar for mat grupper hvor barna deltar med å lage lunsj i barnehagen. Anna er glad i friluftsliv er aktiv ute og liker å gå på turer med barna. Anna har jobbet i Bekkeberget i 15 år og vi er veldig glade for at Anna jobber i barnehagen vår.

Barn og ungdomsarbeider -pedagog på disp

Karianne

Barnehagelærer

Karianne er vår blide, sprudlende ,entusiastiske og omsorgsfulle ansatt. Hun ser alltid etter løsninger og er glad i å snakke med barna og tar deres innspill. Karianne har startet på utdannings som barnehage lærer 3 år samlings basert og jobber 70% nå. Hun har jobbet i Bekkeberget i 5 år. Vi er stolte over å ha Karianne som ansatt i barnehagen.

Barn og ungdomsarbeider -pedagog på disp

Malene

Barnehagelærer

Malene er nyansatt og er utdannet barn og ungdomsarbeider med mye erfaring. Vi er veldig glade for at hun nå er en del av vårt team.

Barn og ungdomsarbeider -barnehagelærer på disp

Marita

Barnehagelærer

Marita har jobbet hos oss i litt over ett år. Marita er en trygg, omsorgsfull og kreativ person.Hun har ofte mange baller i lufta og liker å holde på med forming sammen med barna. Marita tar initiativ til å endre avdelingens lek og læringsmiljø til det beste for barna. Vi er veldig glade for å ha Marita med i vårt Team

Barn og ungdomsarbeider -pedagog på disp

Inez Ljubina

Fagarbeider

Inez Ljubina er en av våre nyeste ansatte og startet hos oss i november 22. Hun er omsorgsfull, kreativ og glad i snakke med barna. Inez Ljubina er rolig og tar initiativ til lek og liker og tulle og tøyse med barna. Vi er veldig glad for at Inez Ljubina er en del av vårt Team

Barn og Ungdomsarbeider

Linn

Fagarbeider

Linn har vært vikar hos oss siden januar 2023. Linn er en tilstedeværende voksen, hun er varm , omtenksom, engasjert og en veldig god og oppmerksom kollega og vi er veldig glade for at hun fortsatt vil jobbe hos oss.

Fagarbeider

Marie

Fagarbeider

Marie er varm, omsorgsfull og kreativ. Hun er opptatt av å ta ansvar og er initiativ rik. Hun er vår "teknisk support" når vi andre har behov for litt hjelp med digitale verktøy. Marie har jobbet hos oss siden april 2022 og vi er glade for å ha henne med i vårt Team

Barn og Ungdomsarbeider

Tatiana

Kjøkkenassistent

Tatiana er en fantastisk kjøkken assistent. Hun lager mye god mat og alt lages fra bunnen av. Hun har stor kunnskap om matlaging og sunt kosthold. Tatiana jobber 60% og har jobbet her siden 2010. Vi er utrolig heldige som har Tatiana som ansatt i Bekkeberget

Aleksander

Assistent

Aleksander er omsorgsfull, kreativ og lyttende. Han har alltid barna i fokus Han er vår altmuligmann og barna deltar på alle hans prosjekter enten dette er inne eller ute. Aleksander er friluftslivets mann og er glad i å være ute og turer med barna. Han er i gang med videreutdanning og tar småbarns pedagogikk og barnehagepedagogikk. Aleksander har jobbet i Bekkeberget i over 3 år og stolt over å ha han som ansatt.

Lærer

Anita

Assistent

Anita er varm , omsorgsfull og tilstedeværende voksen. Anita er alltid i godt humør og er en voksen som er tilstede for barna. Anita har jobbet i barnehagen som vikar i kortere og lengere oppdrag i flere år men jobber nå i fast stilling. Vi er veldig glade for ha Anita med på laget.

Assistent

Emilie Maria

Assistent

Emilie er varm, omsorgsfull og tilstedeværende for barna. Hun har alltid et fang å sitte på og god på å se hvert enkelt barn og deres behov.Hun er rolig og god på å lytte og snakke med barna.Emiie har jobbet i barnehagen i snart 8 år. Vi er veldig glade for at du jobber i barnehagen vår.

Hrønn

Assistent

Hrønn er varm omsorgsfull og barnehagens mest kreative. Hun har så mange flotte prosjekter og bruker gjenbruks materiale i sine prosjekter med barna. Det blir fantastiske flotte kunstverk hvor hun jobber med dette i en prosess og barna kan bruke den tiden de ønsker. Hrønn har jobbet i Bekkeberget i snart 10 år og vi er glade for at hun jobber hos oss.

May Helen

Assistent

Maja en positiv, varm og omsorgsfull person med stor arbeidskapasitet. Hun er en trygg og god rollemodell for barna og er opptatt av at alle barna skal ha det bra og utvikle seg. Maja har alltid godt humør og er en positiv person. Maja har jobbet i Læringsverkstedet i 5 år og vi er veldig glad for at hun jobber hos oss i Bekkeberget.

Renata

Assistent

Reanata er omsorgsfull, kreativ og hjertevarm. Hun tar alltid barnas perspektiv er imøtekommende, varm og raus med barna. Renata setter i gang kreative prosjekter med barna og fullfører det hun har startet på.Renata er snart ferdig med utdanning som barn og ungdomsarbeider. Hun har jobbet i Bekkeberget i 5 år og vi er veldig glade for at hun er en del av vårt Team.

Lærer

Silje

Assistent

Silje har jobbet hos oss som tilkallingsvikar og jobber nå 100%.Silje er varm, rolig og omsorgsfull og setter barna i fokus. Hun er en trygg og god rollemodell for barna og er alltid positiv og blid. Vi er veldig glad for å ha Silje med i vårt Team.

Helsesekretær

Toril

Assistent

Toril er en av barnehagens eldste men kanskje en av de sprekeste. Toril er varm, omsorgsfull og tilstedeværende voksen for barna. Hun er alltid blid og positiv og bidrar til mye humor og glede på avdelingen. Liker å lese bøker, være ute og på tur med barna. Toril har jobbet i barnehagen i over 3 år og vi er veldig glad for at hun er en del av vårt Team.

Bah yan

Vikar

Bah Yan er en varm omsorgsfull og blid person vi alle setter stor pris på. Hun setter alltid barna først og er en trygg og god person for de. Bah Yan har vært tilkallingsvikar i barnehagen og jobber nå i et vikariat noen mnd.Vi er veldig glade for å ha Bah Yan som vikar i vår barnehage.

vikar